NEBBIA začína s predajom limitovanej kolekcie súprav EVLS

NEBBIA začína s predajom limitovanej kolekcie súprav EVLS

NEBBIA začína s predajom limitovanej kolekcie súprav EVLS, ktoré boli oficiálnym oblečením na nedávno skočenom EVLS Prague Pro. Na  jednej z najprestížnejšej  profi súťaže v Európe EVLS PRAGUE PRO 2013, boli súpravy oficiálnym oblečením všetkých profesionálnych kulturistov a bikín, ktoré sa zúčastnili pretekov. „Oblečenie vzbudilo nečakaný ohlas a podľa viacerých pretekárov a zainteresovaných prítomných, bolo jedným z najlepších, aké pretekári dostali ako oficiálne oblečenie na niektorej z profi súťaži,“ povedal Martin Pecko zo  spoločnosti Nebbia.

Už počas pretekov bol o kúpu oblečenia veľký záujem. Dopyt pokračoval aj po skončení súťaže. Vďaka tomu dnes začína predaj limitovanej série pánskych a dámskych súprav, totožných s tými, čo mali na sebe profesionálny kulturisti , ako Kai Greene, Dexter Jackson, či najlepšie profi bikiny. Predaj je časovo obmedzený, čo znamená, že záujemcovia o súpravy si ich môžu objednať len do 15.11. a to len prostredníctvom eshopu NEBBIA.

Výroba kolekcie začne až po 15.11. 2013 a dodanie  súprav zákazníkom bude 1.12. 2013. Aby si súpravy zachovali svoju exkluzivitu, v prípade prekročenia plánovaného počtu kusov, firma NEBBIA ukončí možnosť objednania ešte pred avizovaným termínom. Podľa vyjadrenia výrobcu, pôjde časť z vyrobenej kolekcie ešte pre niektorých pretekárov, či ich trénerov, ktorý taktiež o súpravy prejavili záujem.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
NEBBIA
autor: admin | dátum: 13.12.2016 17:53:23
skúste kontaktovať spoločnosť NEBBIA
Dotaz
autor: Bicak | dátum: 13.12.2016 17:45:04
Nedala by se ještě sehnat jedna tahle pánská mikina?