Hľadáme talenty, ktoré chcú súťažiť a získať našu podporu!

Hľadáme talenty, ktoré chcú súťažiť a získať našu podporu!

Andrej Mozoláni s podporou partnerov (medzi ktorými už tradične nechýba aj portál EastLabs), vďaka projektu "Hľadáme talenty" ponúka nádejným priaznivcom kulturistiky a fitness so súťažnými ambíciami ojedinelú príležitosť stať sa členom Mozolani Teamu.
Šancu dostať sa do Mozolani Teamu má každý jednotlivec so súťažnými ambíciami v kategóriách bikiny fitness, bodyfitness, fitness žien a mužov, v kulturistike žien a mužov, alebo v klasickej kulturistike mužov, prípadne physique žien a mužov. Na veku, pohlaví, ani na súťažnej vyspelosti nezáleží - šancu stať sa členom Mozolani Teamu, do ktorého patrí aj Barbora Sečkárová-Bunčáková (absolútna majsterka Európy vo fitness) či Norbert Zajac (juniorský majster sveta v kulturistike) má začiatočník, ale aj ten, čo už súťažil. Hľadá sa totiž talent s perspektívou do budúcna.

Kulturistické talenty

Čo musíš splniť, ak sa chceš stať členom Mozolani Teamu?

V termíne do 3. marca 2014 pošli prihlášku na adresu: office@mozolani.com a budeš pozvaný/-á/ na casting. Prihláška musí obsahovať:

  • meno a priezvisko
  • adresu
  • telefonický a mail kontakt
  • kategóriu, v ktorej chceš súťažiť, alebo už súťažíš
  • hmotnosť na súťaži i mimo sezóny (nováčikovia uvedú len aktuálnu váhu)
  • výšku
  • ako dlho posilňuješ
  • súťažné výsledky (ak ich máš)
  • športové ambície
  • fotografie v základných postojoch, ktoré sú predpísané pre kategóriu, kde vidíš svoje súťažné ambície (prípadne nám pošli aj fotografie v plavkách, v základnom postoji spredu a zozadu)
  • krátky životopis s motivačným listom, v ktorom sa nám pokús objasniť, prečo máme vybrať do Mozolani Teamu práve teba.

Informácie o castingu

Casting sa uskutoční v priestoroch Mozolani Fitness Clubu Solinky. Presný dátum bude oznámený po doručení všetkých žiadostí, vybraných účastníkov naň pozveme telefonicky, alebo prostredníctvom e-mailu. Informácie o akcii "Hľadáme talenty" budú dostupné aj na web stránke Mozolani.com, Facebook fan page Mozolani Trainings Fitness Club, na portáli EastLabs.sk a Facebook fan page EastLabs.sk.

Čo získaš, ak sa staneš členom Mozolani Teamu?

Kompletnú odbornú prípravu na sezónu 2014 pod odborným dohľadom Andreja Mozolániho (majstra sveta a dvojnásobného majstra Európy v kulturistike mužov) a Norberta Zajaca (juniorského majstra sveta v kulturistike), masívnu mediálnu podporu na Slovensku a v Českej republike, zľavy na oblečenie UNCS a doplnky výživy HI TEC NUTRITION.
Tvoju prípravu budeme zaznamenávať a podľa tvojich pokrokov ťa budeme oceňovať ďalšími bonusmi. Najperspektívnejší pretekár, s najlepšími výsledkami dosiahnutými v jarnej sezóne 2014, získa ročnú sponzorskú zmluvu so spoločnosťou HI TEC NUTRITION.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia