Kristína JURICOVÁ - 2018 IFBB/EBFF Európsky šampionát, Santa Susanna

Kristína JURICOVÁ - 2018 IFBB/EBFF Európsky šampionát, Santa Susanna

AMIX Vit & Mineral Pack


Súťažná sezóna na Slovensku skončí 2018 IFBB Svetovým šampinátom vo fitness detí, ktorý sa o necelé dva týždne uskutoční v Bratislave a pre asociáciu nastane čas bilancovať jarnú časť sezóny. Politická situácia počas 2018 Európskeho šampionátu bola (mierne povedané) napätá, vyvrcholila (podľa dostupných informácií) údajnou rezignáciou viacerých "nespokojných" TOP funkcionárov a aj keď sa napokon upokojila, odvolanie (zdanlivo neodvolateľnej) Machalovej z postu repre trénerky žien a jej nahradenie Luciou KOŠECKOU (Majsterkou sveta v bodyfitness, PRO bodyfitnesskou a bývalou lektorkou projketov Saskie CAKOCI BikiniFitness Camp) o mnohom vypovedá.
Sú tu aj signály, že ženskú reprezentáciu v asociácii nebude viesť iba jeden jediný človek - aj Košecká (ak ustojí ataky, ktoré na jej osobu určite prídu - logicky, ak je niekto nespokojný a uspokojí sa, nebude to len tak) potrebuje asistentku/asistentky, dievčatá a ženy, o ktoré sa môže názorovo a aj odborne oprieť.
Navyše, po Európe sa menia pravidlá, ktoré budú rozhodovať o tom, kto získa/nezíska právo reprezentovať Slovensko na najvýznamnejších medzinárodných súťažiach (vznikla nová, od trénerov a ďalších funkcionárov nezávislá komisia) - predpokladám, že to je odozva na dianie, ktoré predchádzalo a aj sprevádzalo 2018 IFBB/EBFF Európsky šampionát.
V kontexte hore uvedeného je viac ako potešujúce konštatovať, že Slovensko v Santa Susanna uspelo - aj vďaka výsledku Kristíny JURICOVEJ, ktorá zvíťazila v kategórii fitness žien. Zopakujem to, čo tu bolo povedané už mnohokrát - trénerkou Juricovej je Marianna HOLBOVÁ, ktorá pripravuje (okrem iných) aj ďalšiu fitness hviezdu, Michaelu PAVLEOVÚ Dodám, že autorom klipu je šéf EastLabs Photo Team-u Jakub CSONTOS.

Kristína JURICOVÁ - 2018 IFBB/EBFF Európsky šampionát




Diskusia k článku:

AMIX diskusia