2020 IFBB/EBFF Majstrovstvá Európy s prísnymi opatreniami

2020 IFBB/EBFF Majstrovstvá Európy s prísnymi opatreniami

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Tradičný IFBB Európsky šampionát sa uskutoční kvôli koronakríze v tomto roku až po lete - od 16. do 21. septembra 2020, už tradične v letovisku Santa Susanna, Španielsko.

"Koronakríza prekazila mnohé z plánov, ktoré mali organizátori súťaží národného, ale aj medzinárodného významu", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Vedenie IFBB International napokon prijalo logické riešenie, podľa ktorého jarnú súťažnú sezónu definitívne zrušilo a na prelome augusta/septembra plánuje zrealizovať v Európe sériu súťaží, vrátane IFBB Majstrovstiev Európy.

Tradičné miesto konania Európskych šampionátov, letovisko Santa Susanna, sa pripravuje na súťažný maratón, počas ktorého sa na pódiu vystriedajú súťažiaci celkovo zo 115 kategórií - novinkou v programe šampionátu bude nominácia FitModel (3 výškové kategórie pre ženy, 2 výškové kategórie pre mužov).

2020 IFBB Majstrovstvá Európy v kulturistike a fitness sú v tomto roku jasne najlepšou príležitosťou pre zisk Elite PRO karty a štatútu profesionálneho športovca - podľa propozícií k tejto súťaži, PRO kartu získa každý víťaz kategórie (výškovej/hmotnostnej) v nomináciách, v ktorých sa dá súťažiť v organizácii Elite PRO."

Vzhľadom na uvedené, organizačný team 2020 IFBB/EBFF Majstrovstiev Európy v kulturistike a fitness prijal nasledujúce opatrenia - ak sa situácia v Barcelone a okolí nezhorší, šampionát prebehne s nasledujúcimi obmedzeniami:






Počty súťažných kategórií

  • 56 kategórií ... pre vekovú skupinu seniorov
  • 11 kategórií ... pre vekovú skupinu juniori od 16 do 20 rokov
  • 15 kategórií ... pre vekovú skupinu juniori od 21 do 23 rokov
  • 35 kategórií ... pre vekovú skupinu masters

Diskusia k článku:

AMIX diskusia