111 dní do 2019 IFBB Majstrovstiev sveta vo fitness

111 dní do 2019 IFBB Majstrovstiev sveta vo fitness

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.
2019 AMIX Patriot Fitness Weekend

Súťaženú sezónu v SAFKST na domácej scéne odštartuje 2019 AMIX Patriot Fitness Weekend-om vo Vranove nad Topľou a jej vrcholom budú na Slovensku organizované 2019 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness (tie začínajú 29. novembra 2019, prezentáciou a meraním súťažiacich v Bratislave).

"V programe AMIX Patriot Fitness Weekend-u nájdete všetky relevantné nominácie, kategórie sme zvolili tak, aby súťažiť mohol dorast, juniori, seniori aj másters a zároveň aby súťaž nebola otravne dlhá", povedal pre náš portál Igor KOPČEK, organizačný pracovník AMIX Patriot Fitness Weekend-u. "Súhlasím, že maximálnou motiváciou pre súťaženie v tmto roku bude na Slovensku organizovaný IFBB Svetový šampionát vo fitness, kde možnosť zmerať si svoju výkonnosť so svetovou špičkou získajú nielen bikinifitnessky, bodyfitnessky, wellnessfitness, fitnessky a súťažiaci z nominácie men´s physique, ale aj súťažiace, ktoré majú viac svalovej hmoty - reč je o women´s physique.
Women´s physique spoločne s nomináciou fitness je najnáročnejšou nomináciou určenou pre ženy a s odchodom fenomenálnej Jany PURDJAKOVEJ do súťažného dôchodku, Slovensko márne hľadá jej nástupkyňu. Na Slovensku je o women´s pyhsique nulový záujem, ale spomínam si na rok 2018, kde na Slovenskom šampionáte som videl Zdenku DOBIÁŠOVÚ súperiť o prvenstvo s Lenkou MAGDOVOU.
Do 2019 IFBB Svetového šampionátu vo fitness ostávajú cca 3 mesiace, dievčatá by mali mať už teraz jasno v tom, či sa pokúsia zabojovať o repre tričko. Osobne si myslím, že to je cesta, ktorou by mohli kráčať.
Všetko sa ukáže už 17. augusta 2019, kedy je naplánovaný v Bratislave zraz tých športovcov, ktorých cieľom je súťaženie na medzinárodnej scéne."


Diskusia k článku:

AMIX diskusia