Fotogaléria - Games Classic na 2019 IFBB World Bodybuilding Championships

Fotogaléria - Games Classic na 2019 IFBB World Bodybuilding Championships

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

2019 IFBB World Bodybuilding Championships

Fujairah (Fudžajra) je jedným zo sedmich emirátov, ktorá spoločne tvoria Spojené arabské emiráty (áno,  práve tu patrí aj podstatne známejší Dubaj). V tomto emiráte pri vláde je rodina emira Hamada bin Mohammeda Al Sharqi, ktorá podporuje IFBB International - člen klanu, Abdullah Bin Hamad Al Sharqi je dokonca viceprezidentom ázijskej odnože IFBB. Práve spomínaný Abdullah Bin Hamad Al Sharq je v hlavným organizátorom 73. IFBB Svetového šampionátu v kulturistike a men´s physique, ktorý odštartoval dňom registrácie, IFBB Svetovým kongresom a záver včerajšieho dňa patril slávnostnému otvoreniu šampionátu.

Piatok je aj prvým dňom šampionátu, kedy príležitosť na súťaženie získali súťažiaci z nominácie Games Classic Bodybuilding. Čím je táto nomonácia výnimočná? Súťažiaci na 100% musia počítať s dopingovými testami. Ako sme uviedli vo včerajšom článku, aj Slovensko má v tejto nominácii na 2019 IFBB Svetovom šampionáte svojoho zástupcu v podobe Tomáša SMREKA, ktorý nastúpil na súťažné pódium v kategórii do 175cm. A bol úspešný! Smrek sa totiž na Slovensko vracia s titulom Svetového šampióna. Gratulujeme!

Pripomeniem, že Smrek túto jeseň nastúpil na súťažné pódium vo Vranove nad Topľou, kde sa konal AMIX Patriot Fitness Weekend a v nominácii Classic Physique tu získal zlato pred debutujúcim Igorom KÚTIKOM, dominoval aj v nominácii Classic Bodybuilding na Tatranskom pohár a svoje úspešné súťaženie zavŕšil skvelým výsledkom v Spojených arabských emirátoch.
Tomáš SMREK
2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Games Classic BB 175cm

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Games Classic BB 175cm plus

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Games Classic OVERALL





 

Diskusia k článku:

AMIX diskusia