Fotogaléria - 2019 IFBB World FitModel Championships, Riga

Fotogaléria - 2019 IFBB World FitModel Championships, Riga

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

V nedeľu, 17. novembra 2019, sa v Rige uskutočnil v poradí 2. IFBB Svetový šampionát v nominácii FitModel. Ako sme informovali niekoľkokrát, šampionátu sa zúčastnil aj EastLabs Photo Team, vďaka čomu máme k dispozícii kompletný foto a videomateriál.
Christina VEDERNIKOVA

"Som nesmierne rada, že v tomto roku sme v jednej, jedinej nominácii videli súťažiť v štyroch kategóriách viac ako 60 súťažiacich", povedala pre náš portál hlavná organizátorka šampionátu, Christina VEDERNIKOVA. "Som presvedčená, že rekordná účasť je dôsledkom ukážkovej spolupráce s EastLabs Photo Team-om a stránkou EastLabs.SK, ktorí sú našimi dlhoročnými partnermi. Novinkou na tomto šampionáte bola kategória FitModel mužov. Som zvedavá, akú odozvu bude mať medzi fanúšikmi bodybuildingu a fitness. Súťažiace dievčatá a ženy ukázali v Rige zodpovedajúcu výkonnosť, bolo ťažké vybrať do 6 členného finále tie najlepšie, ale medzinárodný zbor rozhodcov to napokon zvládol. Teším sa, že jeden z troch titulov Svetovej šampiónky ostáva v Lotyšsku zásluhou Samanty BALODE. Gratulujem Overall šampiónke Sofii MALOLETOVEJ k triumfu."


2019 World FitModel Championships - OVERALL Champion

2019 World FitModel Championships - FitModel 163cm

2019 World FitModel Championships - FitModel 168cm

2019 World FitModel Championships - FitModel 168cm plus

2019 World FitModel Championships - FitModel Men´s

2019 World FitModel Championships - Backstage

Diskusia k článku:

AMIX diskusia