Saskia CAKOCI vs Peter KOŠARKO, nový člen teamu BioTechUSA

Saskia CAKOCI vs Peter KOŠARKO, nový člen teamu BioTechUSA


Moderátorku EastLabs Teamu Saskiu Cakoci podporuje okrem spoločnosti
BioTechUSA (výroba špičkových doplnkov výživy) aj
e-shop 
FitnessHouse.CZ/SK, predajca oblečenia značky Better Bodies a GASP.



Kto je Saskia CAKOCI?

V jesennej súťažnej sezóne 2016 jasne najlepšia bikinifitnesska Slovenska na domácej, ale aj zahraničnej scéne. Spoločnosť BioTechUSA ju podporuje od decembra 2015, vďaka čomu Cakoci získava v roku 2016 titul Majsterky Slovenska, Majsterky Európy, 2. miesto v absolútnom poradí na Majstrovstvách Európy, víťazí vo svojej kategórii na prestížnych súťažiach IFBB Diamond Cup a Olympia Amateur Spain a vďaka absolútnym prvenstvám na týchto súťažiach má právo ako historicky tretia bikinifitnesska Slovenska (po Nikole Weietrovej a Janke Majerníkovej - Dobos) požiadať o IFBB PRO kartu.
Od decembra Saskia CAKOCI pôsobí ako členka EastLabs Teamu na pozícii moderátorka/redaktorka, tento víkend sa vďaka jej organizačnému úsiliu po prvý krát na Slovensku uskutočnila unikátna akcia 2016 Patriot Bikini Fitness Camp - Leto, Vranov nad Topľou. Aktuálne sa pripravuje spoločne so zvyškom EastLabs Teamu na pracovnú cestu do USA, kde bude mapovať dianie na prestížnom Olympia Weekend-e v Las Vegas, zároveň sa pripravuje na jesennú súťažnú sezónu.

Kto je Peter KOŠARKO?

Talentovaný súťažiaci z kategórie men´s physique, ktorý si vyskúšal súťažné pódiá na domácej scéne aj v USA. Aktuálne patrí medzi najväčšie mladé talenty v tejto kategórii, jeho úsilie ocenila spoločnosť BioTechUSA sponzorskou zmluvou - tá bola uzavretá koncom augusta. Košarko má na svojom konte 2. miesto zo súťaže 2014 Mozolani Fitness Cup, je vicemajstrom Slovenska pre tento rok.

Saskia CAKOCI vs Peter KOŠARKO, nový člen teamu BioTechUSA




Diskusia k článku:

AMIX diskusia