V Činkárni Čambal prebieha kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor

V Činkárni Čambal prebieha kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor

Činkáreň Čambal Petržalka je Mekkou Bodybuildingu a Fitness na Slovensku. Vďaka Marianovi ČAMBALOVI (ten je jedným zo spolumajiteľov) sa veľkolepo riešené fitnesscentrum stalo miestom, kde sa stretávajú slovenskí a českí súťažiaci z bodybuilding a fitness nominácií bez ohľadu na federáciu, v ktorej chcú v nasledujúcich mesiacoch pôsobiť. Práve do Činkárne Čambal Petržalka presunul svoje pôsobenie aj legendárny Štefan OROSZ, ktorého seminár sa uskutoční dne, od 16:45.

Činkáreň Čambal Petržalka je aj miestom, kde sa v uplynulom období pravidelne konali edukačné akcie, kurzy Bodybuilding a Fitness Inštruktor, aj Bikinifitness Campy. A konajú sa aj po koronakríze.

Aktuálne v Činkárni Čambal Petržalka začal ďalší z kurzov o ktorý bol mimoriadny záujem - počas troch dní sa 45 priaznivcov bodybuildingu a fitness z celého Slovenska dozvie základné informácie, využiteľné nielen pre klientov, ale aj vo vlastnej príprave. Novinkou tohto kurzu je skutočnosť, že po prvý krát ako lektori pôsobia na ňom známi a úspešní bodybuilderi uplynulého desaťročia - okrem Mariana ČAMBALA to je aj "ťažkotonážnik" Rasťo SOLÁR. Kurz podporili aj viacerí partneri, od ktorých účastníci získajú v nedeľu drobné darčeky.

Hlavným lektorom opäť je Milan ČÍŽEK, praktická časť kurzu sa realizuje v spolupráci so spomínanou dvojicou úspešných bodybuilderov, prednášky o rehabilitačnom posilňovaní a cviky so špecifickým náčiním má na starosti Marián PREZBRUCHY. Teoretickú časť kurzu má na starosti Martin MINÁRECH. Mediálnym partnerom kurzu (tak, ako v prípade väčšiny edukačných aktivít v Činkárni Čambal Petržalka) je portál EastLabs.SK.


Účastníci kurzu majú zabezpečené aj miesto na Seminári Štefana OROSZA, ktorý sa uskutoční práve v Činkárni Čambal Petržalka 11. júla 2020, od 16:45.

Discussion at the article:

AMIX diskusia