2023 Elite World Championship Masters - máme Majsterku sveta!

2023 Elite World Championship Masters - máme Majsterku sveta!

Kulturistika a fitness na Slovensku kráča samostatnou cestou od roku 1993, ale Slovensko malo aj do roku 1993 hviezdy kulturistiky, ktoré si zaslúžia úctu a rešpekt nasledovníkov. Myšlienku "Slovenskej siene slávy kulturistiky/fitness" (Hall of Fame) môžeme zrealizovať vďaka podpore
od spoločnosti AMIX a ďalších našich partnerov - ďakujeme.
Hall of Fame priebežne bude dopĺňaná o mená tých, ktorí prispeli k rozvoju kulturistiky/fitness na Slovensku - ako súťažiaci, organizátori, funkcionári, aj novinári venujúci pozornosť našim športom.

Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

23. septembra 2023 sa na Malte konala nielen pohárová súťaž amatérov 2023 IFBB Grand Prix Malta, ale zároveň aj súťaž profesionálov, 2023 Elite PRO World Championship Masters. Slovensko malo na tejto súťaži hneď dvoch reprezentantov, ktorí na Slovensko priviezli cenné kovy.

Na Malte Elite PRO masters súťažiaci súťažili v troch kategóriách a to v Elite PRO Bodyfitness Master, Elite PRO Bodybuilding Master a Elite PRO Bikinifitness Masters. Vo všetkých troch kategóriách na súžané pódium nastúpilo dohromady 23 profesionálov - najviac v kategórii Elite PRO Bodyfitness (pripomeniem, že práve v tejto kategórii Slovensko malo neporaziteľnú Alžbetu PEŤKOVÚ, ktorá v tomto roku nesúťažila). Slovensko na 2023 Elite PRO World Championship Masters malo dvoch súťažiacich a to R. Szombáthovú a R. Brosmana. Ich výsledky? Skvelé - titul Svetovej šampiónky a bronz.
Radka SZOMBATHOVA
2023 Elite PRO World Championship Masters
Nicola BARLOTTA
2023 Elite PRO World Championship Masters
Yuia SHIKULA
2023 Elite PRO World Championship Masters

Discussion at the article:

AMIX diskusia