Kto reprezentuje Slovensko na 2023 IFBB Majstrovstvách sveta vo Fitness Challenge?

Kto reprezentuje Slovensko na 2023 IFBB Majstrovstvách sveta vo Fitness Challenge?

Kulturistika a fitness na Slovensku kráča samostatnou cestou od roku 1993, ale Slovensko malo aj do roku 1993 hviezdy kulturistiky, ktoré si zaslúžia úctu a rešpekt nasledovníkov. Myšlienku "Slovenskej siene slávy kulturistiky/fitness" (Hall of Fame) môžeme zrealizovať vďaka podpore
od spoločnosti AMIX a ďalších našich partnerov - ďakujeme.
Hall of Fame priebežne bude dopĺňaná o mená tých, ktorí prispeli k rozvoju kulturistiky/fitness na Slovensku - ako súťažiaci, organizátori, funkcionári, aj novinári venujúci pozornosť našim športom.

Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Hlavné mesto Kirgizska Biškek od 27. do 30. októbra 2023 hostí dve IFBB súťaže. Súťažiaci z bodybuilding a fitness nominácií nastúpia na súťažné pódium v rámci súťaže 2023 IFBB World Cup, pre priaznivcov silovo-vytrvalostných disciplín je určený 2023 IFBB World Fitness Challenge Championships.

Do Biškeku už dorazilo viac ako 70 športovcov z 11. krajín sveta, ktorí sa počas weekendu budú bojovať o cenné kovy v nominácii Fitness Challenge. Nechýbajú ani súťažiaci zo Slovenska. Podľa predbežných štartových listín, svoju výkonnosť vo Fitnes Challenge by v Kirgizsku mala predviesť trojica reprezentantov Slovenska, ktorá nastúpi v týchto kategóriách:

  • Elena MASARYKOVÁ ... Fitness Challenge Gold Standard 24-35y, Master Fitness Challenge
  • Martin FORIŠ ... Fitness Challenge Gold Standard 24-40y,
  • Vladimír TAKÁČ ... Fitness Challenge Gold Standard 24-40y, Fitness Challenge Silver Standard 24-40y

Discussion at the article:

AMIX diskusia