Martin GAJŇÁK - prečo som pozval Colemana opäť na Slovensko?

Martin GAJŇÁK - prečo som pozval Colemana opäť na Slovensko?

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition.
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Ronnie COLEMAN po rokoch opäť prišel na Slovensko, kde ho počas dnešného dňa čaká náročný program, vrcholom ktorého bude stretnutie s fanúšikmi a praznivcami bodybuildingu v bratislavskom hoteli Sheraton.
Ronnie Coleman

Za pozvaním stojí Martin GAJŇÁK, ktorého meno je úzko spojené so sieťou fitnesscentier 365 Gym a 365 Fit&Co. Nie je tajomstvom, že po západnom Slovensku (Bratislave, Trnave, Nitre, Topoľčanoch atď.) sa sieť rozširuje aj na Slovensko východné - v tomto roku je reálne otvorenie 365 fitnesscentier v Prešove a aj v Košiciach. Aktuálnu prítomnosť legendárneho Ronnie COLEMANA na Slovensku je preto možné vnímať aj ako jednu zo sérií promoakcií, ktoré si Martin GAJŇÁK naplánoval zrealizovať resp. podporiť v tomto roku.

Ronnie Coleman

"Všetko začalo kúpou práv na jednu z TOP fotografií COLEMANA pre moje fitnesscentrum v Lamači", povedal pre náš portál Martin GAJŇÁK už v úvode, ako odpoveď na našu otázku, prečo práve Ronnie príde na Slovensko. "Následne som sa dozvedel, že Ronnie COLEMAN príde ako hosť podujatí Arnold Sports Festival nielen do USA, ale aj do Európy a odtiaľ bol už iba krôčik k myšlienke - pozvať ho aj na Slovensko."

"Ronnie COLEMAN je nielen pre mňa po Arnoldovi najlepší bodybuilder v histórii. Keď som s kulturistikou začínal, doslova som vyrastal na jeho videoklipoch. Aj preto je pre mňa aktuálne takmer nepredstaviteľné, že táto legenda bude už dnes v mojom fitnesscentre. Samozrejme, možnosť stretnúť sa touto legendou majú aj fanúšikovia kulturistiky na Slovensku.", pokračoval Martina GAJŇÁK.

Dnešný program Ronnie COLEMANA na Slovensku je mimoriadne intenzívny. Po natáčaní pre TV MARKÍZA ho čakajú ďalšie mediálne aktivity s TV JOJ, RTVS, TV Sever atď. Fanúšikom k dispozícii bude od 16:00 v bratislavskom hoteli Sheraton.

Čo tí, ktorí nezaváhali a zakúpili si vstupenku na túto akciu získajú okrem priamej účasti na seminári?

  • tričko od partnera podujatia, ktorým je spoločnosť NEBBIA
  • osobné stretnutie s Ronnie COLEMANOM s možnosťou získať autogram a aj spoločnú fotografiu
  • stretnutie s hosťami akcie, medzi ktorými sú nielen TOP bodybuilding hviezdy súčasnosti
  • bohaté pohostenie, ktoré ocení každý fanúšik bodybuilding-u

Posledné vstupenky na akciu si môžete zakúpiť osobne, priamo v priestoroch hotela Sheraton, kde sa akcia začína o 16:00.
365 Fit&Co Lamač

Discussion at the article:

AMIX diskusia