José Marcia GARCIA - IFBB rozhodca v podcaste u  Soni KOLCUNOVEJ

José Marcia GARCIA - IFBB rozhodca v podcaste u Soni KOLCUNOVEJ

José Maria GARCIA je IFBB rozhodca pôvodom zo Španielska, ktorý aj na najvýznamnejších súťažiach pôsobí na pozícii hlavného rozhodcu. Dôvod je jasný - Jose Maria je šéfom IFBB rozhodcov v Európskej federácii kulturistiky a fitness, ktorá je členom IFBB a zároveň viceprezidentom Španielskej federácie kulturistiky a fitness, ktorá je súčasťou IFBB. Som naozaj veľmi rada, že po Pawlovi FILLEBORNOVI aj José Maria GARCIA podporil jeden z nápadov, s ktorými prišli členovia EastLabs Teamu.
Jose maria GARCIA
Patrí medzi nich aj unikátna myšlienka, o ktorej som viackrát diskutovala s Igorom KOPČEKOM, ktorý súťaže zblízka sleduje už roky. Ideou bolo priblížiť fanúšikom fitness a kulturistiky tých ľudí, ktorí sú počas súťaže rovnako dôležití, ako pretekári a pritom ani nestoja na pódiu. Reč je o rozhodcoch.

Práca rozhodcov rozhodne nie je ľahká. Vyžaduje talent, rýchlosť, precíznosť a schopnosť pracovať pod tlakom. Myšlienku sme rozpracovali podrobnejšie a tak mojim druhým hosťom z teamu rozhodcov, pôsobiacich pod hlavičkou IFBB na celom svete, sa stal práve Jose Maria GARCIA.

Jose Maria GARCIA, šéf EFBF rozhodcov, v podcaste u Soni KOLCUNOVEJ




Discussion at the article:

AMIX diskusia