Športový Silvester v Mozolani Fitness Clube Hájik

Športový Silvester v Mozolani Fitness Clube Hájik

Spoločnosť Mozolani Fitness Authority pripravila dňa 31.12. 2013 v časoch od 11:00 do 15:00 silovo-vytrvalostnú súťaž pre úplne všetkých fanúšikov a sympatizantov a priateľov rodiny Mozolani Fitness! O čo ide a aké sú podmienky?

Stačí len prísť o 11:00 do Mozolani Fitness Hájik, zaregistrovať sa a súťažiť - nebude to také jednoduché, pretože musíš prísť s dobrou náladou, s úsmevom a chuťou niečo vyhrať. Súťaži sa bude v dvoch kategóriách a to v mužskej a ženskej, nič viac nič menej. Či máš 100 rokov, alebo si novorodenec máš príležitosť! Aké budú disciplíny?

Kategória mužov:
1.) Bench-Press so 70% svojej telesnej váhy pre maximálny možný počet opakovaní
2.) Zhyby nadhmatom a širokým úchopom pre maximálny možný počet opakovaní
3.) Sed- ľah pre maximálny možný počet opakovaní za 60 sekúnd
4.) Kruci-fix s 10 kg závažím

Kategéria žien:
1.) Bench-Press so 40% svojej telesnej váhy pre maximálny možný počet opakovaní
2.) Vis na hrazde podhmatom do zlyhania
3.) Sed- ľah pre maximálny možný počet opakovaní za 60 sekúnd
4.) Kruci-fix s 3 kg závažím
Silvester s Mozolani Fitness

Aké budú ceny? Prvé tri miesta z každej kategórie budú ocenené Polročnou, 3-mesačnou a mesačnou permanentkou v ktoromkoľvek z našich fitnesscentier, štýlovým tričkom Mozolani Classic a pohárom! Na koho sa ešte môžete tešiť?
Hodnotenie vašich športových výkonov bude mať na starosti Norbert Zajac, juniorský Majster Sveta v kulturistike a Sabina Pleváková, IFBB Majsterka Sveta v bikiny fitness junioriek a žien! Sprievodnou akciou bude aj autogramiáda, či fotenie s týmito momentálne s najúspešnejšími juniorskými reprezentantmi v kulturistike a bikiny fitness na Slovensku!

Časový Harmonogram:

  • 11:00-12:00 ... prezentácia a váženie súťažiacich
  • 12:00-13:30 ... priebeh súťaže
  • 14:00 ... slávnostný koncoročný prípitok, vyhlásenie výsledkov, odovzdávanie cien a autogramiáda so Sabínou Plevákovou a Norbertom Zajacom

Discussion at the article:

AMIX diskusia