Zmenáreň FIT BODY 2014 - súťaž, ktorá vám uľahčí chudnutie

Zmenáreň FIT BODY 2014 - súťaž, ktorá vám uľahčí chudnutie

Hlavný organizátor a tvorca celého projektu, spoločnosť Mozolani The Fitness Authority, vyhlasuje 8. ročník súťaže Zmenáreň FIT BODY, do ktorej sa môžete prihlásiť aj vy. Je to súťaž pre všetkých, ktorí si chcú zlepšiť svoju postavu a potrebujú motiváciu. Je to ojedinelá šanca, ako z novoročného predsavzatia urobiť realitu. Ako skutočne začať s pravidelným cvičením, disciplinovaným stravovaním a urobiť radikálnu zmenu svojho tela v priebehu 10-tich týždňov, aj za pomoci efektívnych doplnkov výživy.
Neváhajte, urobte niečo so sebou, využite príležitosť a prihláste sa už teraz do celoslovenskej súťaže v chudnutí Zmenáreň FIT BODY 2014 - prihlásiť sa môžete na stránke Mozolani.com.

Kto sa môže súťaže zúčastniť?

Súťaž je určená pre každého bez rozdielu veku, pohlavia a športových ambícií. Vaším hlavným cieľom by mala byť redukcia nadváhy, vyformovanie a spevnenie postavy. Voľba spôsobu chudnutia je ľubovoľná. Niekomu viac vyhovuje beh, inému korčuľovanie alebo turistika, niekto zasa rád cvičí v posilňovni. Dôležitý je cieľ – schudnúť čo najviac.

Kedy sa treba prihlásiť a ako?

Prihlásiť sa môžete hneď vyplnením a odoslaním prihlášky, registrácia sa uskutoční od 7. 1. 2014 do 31. 1. 2014. Po odoslaní prihlášky sa s vami skontaktuje naša asistentka a dohodne s vami termín registrácie (meranie, váženie a fotenie).
Odo dňa registrácie vám začne plynúť 10-týždňové obdobie na chudnutie. Pozor, nestačí sa len prihlásiť, treba absolvovať aj registráciu! Pre záujemcov, ktorí sa budú chcieť pripravovať pod odborným vedením, ponúkame rôzne balíčky produktov z ponuky osobného trénerstva a poradenskej činnosti, ktoré však nie sú podmienkou účasti v súťaži.
Záverečné merania sa uskutočnia opäť individuálne a budú vopred dohodnuté na stanovený termín každého účastníka. Prihlásenie sa, registrácia, účasť a merania sú úplne zadarmo. Každý si môže zvoliť vlastnú cestu, akou formou sa bude počas súťaže pripravovať. Je teda úplne jedno, či bude cvičiť doma alebo vo fitnescentre.

V akých kategóriách sa bude súťažiť?

Na základe objektívneho zlepšenia postavy, pričom sa bude brať do úvahy zníženie hmotnosti v kilogramoch a úbytok v centimetroch v jednotlivých svalových partiách (boky, stehná a pás), určíme poradie v dvoch kategóriách – ženy bez rozdielu veku a muži bez rozdielu veku. Nemusia však zúfať ani tí, ktorí nepotrebujú až tak veľmi chudnúť, ale ide im skôr o vyformovanie a prepracovanie postavy. Pre nich je pripravená kategória subjektívne hodnotenie na základe fotografií (pri registrácii a po uplynutí 10-týždňového obdobia určeného na premenu postavy). Táto kategória je zlúčená, teda muži aj ženy budú súperiť medzi sebou. Víťaza nakoniec určí odborná porota pozostávajúca z odborníkov v kulturistike a vo fitness.

Zmenáreň - Zmeňte svoje telo, zmeníte svoj život

Súčasťou súťaže FIT BODY bude znovu aj Zmenáreň, resp. projekt Zmeňte svoje telo, zmeníte svoj život (4. ročník), v ktorom budeme zadarmo "meniť" dve ženy a jedného muža - pomôžeme im bez ohľadu na to či, ich cieľom bude chudnúť, spevniť svalstvo, alebo ho dokonca "naberať".

Ak ste zo Žiliny, alebo blízkeho okolia, chcete získať 10-týždňové cvičenie pod dohľadom osobného trénera zadarmo a taktiež zadarmo získať aj premenu vizáže u kaderníka a vizážistky, vyplňte aj kolónku v prihláške – mám záujem zúčastniť sa projektu Zmeňte svoje telo, zmeníte svoj život.
Naša asistentka sa s vami telefonicky skontaktuje a dohodne termín osobného pohovoru, kde zistí váš zdravotný stav, možnosti cvičenia, oboznámi vás s podmienkami medializácie a pod. Na tomto pohovore sa aj dozviete termín finálového výberu. Novinkou je, že po prvý raz budeme vyberať nielen ženy, ale aj mužov.
Súčasťou redukčného programu, ktorý dostanú dve finalistky a jeden finalista zadarmo, je absolvovanie tréningov v Mozolani Fitness Clube Solinky v Žiline. Jedinou podmienkou je súhlas s monitorovaním vašej premeny, súhlas s uverejnením fotografií, videoseriálu a tiež pravidelných rozhovorov u mediálnych partnerov projektu.
Cieľom je ukázať všetkým bez rozdielu veku a stupňa obezity, ako sa dá zmeniť životný štýl. Ale aj tí, ktorých nevyberieme do Zmenárne môžu pokračovať v celoslovenskej súťaži FIT BODY a bojovať o ceny v celkovej hodnote 3000 €. Tie venovali partneri a organizátor súťaže. Ceny sú lákadlom pre súťažiacich, ale predovšetkým ide o to, aby si ľudia osvojili takú životnú filozofiu, ktorá je žičlivá ku cvičeniu a pohybu.

Aké skúsenosti má s týmto projektom víťazka Zmenárne 2013 Martina Pasnišinová?
„Začiatky neboli ľahké, ale práca s trénerom bola fantastická, bolo to na nezaplatenie. Pod dohľadom trénera urobíte stokrát viac, ako keď cvičíte sami. On ma naučil, ako mám správne cvičiť, bolo to s ním oveľa intenzívnejšie. Dokázal ma vyhecovať. Išla som až za hranice toho, čo som si myslela, že som schopná zvládnuť. Najväčšou satisfakciou za celú námahu boli fotky na konci súťaže, ktoré v porovnaní s tými pred súťažou najlepšie ukázali, aký kus cesty sme prešli.
Vďaka tomuto projektu som si osvojila aj zdravšie stravovacie návyky. Zvýšila som príjem zeleniny a uvedomila som si, že treba regulovať príjem s výdajom. Prostredníctvom tejto súťaže som sa dobre naštartovala.“

Zmenáreň FIT BODY 2014 podporili

  • generálny partner ... Kompava, s. r. o.
  • hlavný partner ... Update Slovakia, s. r. o.
  • partneri ... Hodinky Planet, s. r. o., Emtri, s. r. o., Štefan Petráš-Profimas, Laurentis a Remedis, mediálna agentúra Lotos Plus
  • hlavný mediálny partner ... Slovak Sport.TV 
  • mediálni partneri ... portál EastLabs.sk, edukatívny web projekt FitnessTreneri.sk, Diva.sk, MY Žilinské noviny, Žilinec, Žilinská televízia Fenix, Rádio Žilina

Discussion at the article:

AMIX diskusia