Športfestival mení formát - po rokoch nebude kooperovať s asociáciou

Športfestival mení formát - po rokoch nebude kooperovať s asociáciou

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Roky bol Športfestival (hlavným organizátorom je Konfederácia športových zväzov SR v úzkej spolupráci a za podpory Slovenského olympijského výboru a Slovenskej asociácie silných mužov) súčasťou kalendára súťaži organizovaných pod hlavičkou asociácie.
Aktuálna informácia však hovorí, že organizátori v tomto roku s asociáciou spolupracovať nebudú (tí majú veľmi blízko k bývalému prezidentovi asociácie Čaplovi - ten bol v asociácii na jar 2018 zbavený funkcie čestného prezidenta, následne vylúčený z asociácie za súťaženie v konkurenčnej federácii) . Priestor na súťaženie v rámci 8. ročníka Športfestivalu tak získali súťažiaci zo Slovenskej asociácie naturálnej kulturistiky - tí členovia asociácie, ktorí 17. novembra 2018 v Trenčíne nastúpia na súťažné pódium, budú čeliť disciplinárnym postihom definovaným v stanovách asociácie. Paradoxne, podľa aktuálnej informácie na stránkach Konfederácie športových zväzov SR, asociácia je stále členom tejto konfederácie.

2018 Športfestival - výstavisko Expo center Trenčín 

Aj v tomto roku sa uskutoční sviatok, festival neolympijských športov. Športfestival, otvorí svoje brány už po ôsmykrát! Na výstavisku Expo center v Trenčíne opäť prinesie množstvo zaujímavých športových aktivít. V minulom roku na tomto podujatí športovalo cez 600 športovcov! Veríme, že toto číslo sa tento rok prekoná!



K organizátorom, Slovenskej asociácii silných mužov a Konfederácii športových zväzov, sa pridal po prvýkrát aj Slovenský olympijský tím! Nesmieme zabudnúť ani na podporu Trenčianskeho samosprávneho kraja, ktorý taktiež výraznou mierou napomohol k zorganizovaniu ôsmeho ročníka.

  • Od desiatej hodiny ráno sa v sobotu, 17. novembra môžete tešiť na naturálnu kulturistiku, bikiny fitnessky, či fitness detí. Slovenská asociácia naturálnej kulturistiky sa podujala zorganizovať v pavilóne 1 na poschodí bohatý "fitness" program pre návštevníkov.
  • Pre verejnosť bude pripravený stánok kozmetickej značky Mary Kay, kde sa môže nežné pohlavie nechať nalíčiť od profesionálnych vizážistiek.
  • V tom istom pavilóne na prízemí bude pripravený medzinárodný pohár v tlaku na lavičke bez ale aj s podpornými dresmi, či v mŕtvom ťahu RAW. Diváci tak budú môcť zhliadnuť najlepších pretekárov v daných disciplínach.
  • Okrem powerliftingu tam bude i stánok biliardu, bándy hokej alebo stánok historickej streľby s ukážkami starých zbraní.
  • V ďaľších pavilónoch bude pripravený "Pohár Slovanov amateur" pre silných mužov bez váhového obmedzenia.
  • Taktiež budete môcť zhliadnuť preteky v taekwonde, pripravená bude i horolezecká stena pre návštevníkov či stánok Slovenského lukostreľbového zväzu. Tu si budú môcť taktiež diváci "zastrielať" z luku o atraktívne ceny.
  • Svoju ukážku športu pripraví aj rope skipping, čo je súťaž v skákaní na švihadlách, alebo kolo Slovenskej muay thai ligy, ktoré bude prebiehať v pavilóne 5.
  • Pripravený bude aj stánok Slovenského olympijského tímu, kde si budete môcť prezrieť úspechy našich olympionikov a dozvedieť sa zaujímavé novinky!
  • Ochutnávky v stánkoch s výživou pre športovcov, stánok kinesio tapingu, kde vás naučia správne používať tejpy, stánok šípkarskej federrácie, kde si verejnosť môže taktiež zasúťažiť v streľbe na terč, či pripravený prezentačný stánok bocca športu alebo cyklo športu.

Toto všetko a ešte oveľa viac už 17. novembra na výstavisku Expo center v Trenčíne. Od desiatej hodiny ráno môžete navštíviť festival neolympijských športov - Športfestival 2018! Vyvrcholením podujatia bude 16-ty ročník charitatívneho programu Večer hviezd, na ktorom zaspieva Emma Drobná, moderovať bude Slávo Jurko, vyhodnotená bude desiatka najúspešnejších športov v neolympijských športoch, traja najlepší neolympijskí juniori a najlepší neolympijský tím pre rok 2018.

Na Vás všetkých sa tešíme už 17.11. od 10:00 v Trenčíne na výstavisku Expo center! Športfestival - tu jednoducho nemôžeš chýbať!

Discussion at the article:

AMIX diskusia