Andrea GREGOROVÁ vs Igor KOPČEK - EastLabs Radio Podcast

Andrea GREGOROVÁ vs Igor KOPČEK - EastLabs Radio Podcast

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition.
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Na Andreu GREGOROVÚ sme na portáli EastLabs.sk upozornili pred rokom článkom, v ktorom sme ju odprezentovali ako talentovanú bodyfitnessku. To, že to bola pravda GREGOROVÁ potvrdila výsledkami, ktoré dosiahla v jarnej súťažnej sezóne 2022. Po úspechoch na domácej súťažnej scéne Slovensko reprezentovala aj na 2022 IFBB Majstrovstvách Európy, kde medzi bodyfitnesskami/juniorkami získala 4. miesto, medzi ženami 13. miesto. V jesennej časti súťažnej sezóny nedostala šancu nastúpiť medzi juniorkami na 2022 IFBB Majstrovstvách sveta, ktoré sa konali v Južnej Kórei (rovnako ako ďalšia skvelá bodyfitnesska zo Slovenska, Silvia FIALKOVÁ - SILVESTER) a víťazstvom na súťaži 2022 Grand Prix PEPA Opava ukázala, že jej forma naozaj vygradovala v pravú chvíľu.

Zdalo sa, že nasledujúce mesiace Andrea GREGOROVÁ sa k bodyfitness už nevráti, ale aktuálna informácia hovorí niečo iné – GREGOROVÁ sa pod vedením Adely ONDEJOVIČOVEJ, ktorá si pred pár týždňami po 5. krát vybojovala letenku na Olympia Weekend víťazstvom na súťaži 2023 Lenda Murray Atlatna PRO (čo je fantastický výsledok, pretože zo Slovensko nikto nikdy nezvíťazil na PRO bodybuildingu/fitness súťaži organizovanej v USA), skvelú formu potvrdila hneď na to 2. miestom na súťaži 2023 Chicago PRO.

Vďaka Soni KOLCUNOVEJ máme už na stránkach portálu EastLabs.sk profilový článok venovaný GREGOROVEJ – ten sa však viac venuje jej súťaženiu v bodyfitness. V jarnej súťažnej sezóne 2023 sa však Andrea vrátila k silovému trojboju a silovým tréningom, výsledkom ktorých bolo hneď niekoľko rekordov. A práve o silovom trojboji a tréningoch zameraných na rozvoj výkonov v mŕtvom ťahu, tlaku v ľahu na rovnej lavička a drepe som sa s Andreu rozprával pre EastLabs Radio.

Andrea GREGOROVÁ vs Igor KOPČEK - EastLabs Radio Podcast





Discussion at the article:

AMIX diskusia