Noc bojov 6 / Night of Fights – Návrat kráľov už budúci týždeň!

Noc bojov 6 / Night of Fights – Návrat kráľov už budúci týždeň!


Ružomberok sa stane 19. marca 2016 svätostánkom bojových športov. V ringu sa stretnú tí najlepší zápasníci, ktorí zabojujú o titul kráľa. Poďme si teda bližšie predstaviť tohtoročných fighterov, ktorí predvedú svoje výkony na Noci Bojov 6

1. MMA do 61kg 3x5 minút

Dávid SKŘÍŠOVSKÝ (JMFS Ostrava) vs. Tomász HALÁSZ (Free Fight Academy Košice)
Napriek mladému veku má na konte Dávid Skříšovský mnoho úspechov. Svoju športovú kariéru odštartoval bronzovou medailou v boxe na Majstrovstvách kadetov ČR, pokračoval víťazstvom v amatérskej lige MMA, odkiaľ sa jeho cesta ďalej uberala. Na otvorených amatérskych majstrovstvách Sliezska získal 1x zlato a 2x striebro. Zúčastnil sa viacerých gala večerov, kde si hravo poradil s oveľa staršími a skúsenejšími súpermi a jeho bilancia v profi MMA je vynikajúca. Do hexagonu na gala show NOC BOJOV sa vracia už po tretí krát, pričom v dvoch zápasoch nenašiel premožiteľa.
Jeho súperom bude o rok starší slovenský zápasník Tibor Halász, prezývaný aj „besný potkan“. Amatérsky majster Slovenska v MMA do 65kg vystúpi na akcii NOC BOJOV po prvý krát. Pod vedením trénera Slavomíra Sabola sa na tento duel poctivo pripravuje.

2. MMA do 87kg 3x5x minút

Dávid SOKOLOVSKÝ (Free Fight Academy Košice) vs. Roland ČAMBAL (RSC Nové Zámky)
Obaja zažijú svoju premiéru, čo sa týka akcie Noc Bojov. Dávid Sokolovský sa v minulosti venoval aktívne triatlonu a v MMA uprednostňuje zápasenie v postoji. Jeho bilancia v profi MMA je 4 výhry, 2 prehry a určite si ju bude chcieť vylepšiť.
Roland Čambal sa zúčastnil viacerých významných turnajov, medzi ktoré patrí aj GCF. Roland si bude určite chcieť získať svoje čestné miesto na akcii Noc Bojov.

3. K1 do 86kg 3x3 minúty

Denis KUŠMÍREK (BODY Gym Poprad) vs. Dávid BRAND (IDRANYI Gym Prievidza)
Denis Kušmírek ukázal na minuloročnej Noci Bojov výbornú formu, keď sa vrátil zo sústredenia v Thajsku. Zvíťazil nad svojim súperom Miroslavom Štverákom a stal sa tak držiteľom prvého opasku WKN. Sme si istí, že aj na NOCI BOJOV 6 v Ružomberku potvrdí opäť svoje kvality.
Jeho súperom bude Dávid Brand, ktorý ma za sebou niekoľko úspešných gala večerov. Jeho trénerom je Vladimír Idranyi, ktorého zverenci dosahujú výborné výsledky. Dávid tento rok získal titul majstra Slovenska WKN.

4. MMA do 77kg 3x5 minút

Patryk ROGÓŹ (Fightman Bochnia) vs. Laszlo FURKO (Budapest Tom team)
Patryk Rogóz je amatérsky majster sveta v MMA, má skvelú bilanciu 8 výhier, 4 prehry. Držiteľ titulu WKF Champion nechá tento krát v ringu všetko, aby získal svoje stále meno NOCI BOJOV.
Do konfrontácie sa tentokrát dostane s maďarským zápasníkom Laszlom Furkom, ktorý ma na konte jediný prehratý zápas so slovenským borcom Tomášom Deákom. Obom pôjde o veľa, takže sa môžeme tešiť na veľmi zaujímavý zápas!

5. MMA Heavy weight 3x5 minút

Tomáš VAŠÍČEK (Laugarício Combat Club) vs. Dariusz ZIMOLAG (Beston Team)
Slovenský likvidátor Tomáš Vašíček sa objavuje na NOCI BOJOV po prvý krát. V dueli s poľským súperom Dariuszom Zimolagom, ktorý je mimochodom držiteľ zlata z Majstrovstiev sveta v Jiu-Jitsu, budú padať naozaj tvrdé údery. Bude to zaujímavý súboj, pretože Tomáš nenechá určite nič na náhodu!

6. K1 do 77kg 3x3 minúty ... ZÁPAS VEČERA

Pavol GARAJ (BODY Gym Poprad) vs. Vladimír IDRANYI (IDRANYI Gym Prievidza)
Na tento zápas sa teší azda celý svet! Organizátorom sa podarilo nemožné a tak sa v ringu stretnú dvaja majstri sveta v K1, zo zápasu však môže vyjsť ako kráľ len jeden!
Pavol Garaj je už známou tvárou akcie a toto bude v poradí jeho štvrtý zápas na Noci Bojov - doposiaľ nemá na svojom konte žiadnu prehru z tejto akcie. Dvojnásobný držiteľ titulu Majstra sveta WKN K1 do 75 kg a 72,5kg, Majster sveta BMAF K1 do 75 kg a Majster Európy WKA do 75 kg vloží do zápasu všetko, aby potvrdil svoje ďalšie víťazstvo v rade.
Vladimír Idranyi je meno, ktoré tiež azda netreba príliš predstavovať. Držiteľ titulov Majster sveta 2010 WKA, európsky šampión 2009 WKA, Majster sveta 2013 TNA, či čerstvý Majster sveta 2016 WKU. Tento súboj kráľov si nesmiete nechať ujsť!

19. 3. 2016, Športová hala Koniareň, Ružomberok, vstupenky dostupné v sieti Ticketportal.sk

Discussion at the article:

AMIX diskusia