2014 Arnold Classic Amateur - 2. deň, semifinále bodybuilding, fotogalérie

2014 Arnold Classic Amateur - 2. deň, semifinále bodybuilding, fotogalérie

V piatok už skoro ráno bolo parkovisko pred Veterans Memorial v Columbuse preplnené autami, čo iba potvrdzovalo naše predpoklady, že o súťaže v jednotlivých kategóriách Arnold Classic Amateur bude mimoriadny záujem. V hale sme streli aj Števa Havlíka (ten do Columbusu dorazil včera v noci), ktorý si pri pohľade na súťažné pódium pripomenul svoj výnimočný úspech v podobe absolútneho prvenstva medzi kulturistami na Arnold Classic Amateur 2012, vďaka ktorému sa mu otvorila cesta aj do PRO tábora.
Medzi kulturistami sme mali jediného zástupcu - Ákos Dobos "prestúpil" do vyššej hmotnostnej kategórie a napriek slušnej forme však za súpermi zaostával predovšetkým v masívnosti a veľkosti svalovej hmoty. Vyvolaný bol až v druhom porovnávaní, čo na postup do finále nestačilo. Kto prekvapil?
V kategórii do 85 kg na súťažné pódiá sa vrátil Oleksandr Bilous z Ukrajiny vo forme, ktorá súperom jednoducho nedáva šancu, upútali aj kulturisti z Kórey v kategórii do 90 kg a do 100 kg, v najťažšej kategórii je kandidátom na prvenstvo Paul Poloczek z Nemecka - práve medzi spomínanými borcami sa rozhodne aj o absolútnom víťazovi Arnold Classic Amateur 2014. Pripomeňme si ešte, kto z kulturistov postúpil do finále, ktoré sa uskutoční (už tradične) na hlavnom pódiu EXPO výstavy.



Semifinále, kategória do 70kg

Semifinále, kategória do 75kg

Semifinále, kategória do 80kg

Semifinále, kategória do 85kg

Semifinále, kategória do 90kg

Semifinále, kategória do 100kg

Semifinále, kategória nad 100kg

Diskusia k článku:

AMIX diskusia