Tipérom Tipsport rozdá neuveriteľných 80.000 EUR na tipovanie!

Tipérom Tipsport rozdá neuveriteľných 80.000 EUR na tipovanie!

Majstrovstvá sveta v Paríži a Kolíne odštartovali. Preložte zážitok medzi mantinelmi dvomi vybrúsenými súťažami. V Hokejovom maratóne zabojujte o podiel z tučnej dotácie. Tipérom z najväčšej tipérskej komunity rozdáme 80 000 EUR na tipovanie! Podmienka? Stačí si každý deň v priebehu MS natipovať minimálne za 4 EUR.

Pozor – ten, kto prvý deň šampionátu limit nesplnil, šancu zhrabnúť podiel stratil. Z úspešných vytrvalcov potom na konci súťaže vylosujeme výhercov cien, napríklad VIP zájazdu s hokejovou reprezentáciou! A to nie je všetko. So splneným limitom 4 EUR sa môžete pustiť aj do Tipovačky s odmenami za viac ako 4 000 000 Netov. Vyzriete v predpovedi výsledkov na Pavla Richtera a Jána Lašáka?

Maratón o 80 tisíc s prémiou

Štartovný výstrel Hokejového maratónu zaznel 5. mája. Finiš je na programe 21. mája. Ak chcete získať podiel z 80 tisíc, stačí počas šampionátu tipovať na akékoľvek vypísané príležitosti každý deň aspoň za 4 EUR. Akým spôsobom?

Prostredníctvom internetu, mobilu (vrátane live stávok) alebo na pobočkách, kde do limitu 4 EUR zahŕňame aj manipulačný poplatok. Na webe môžete priebežne sledovať, koľko borcov je aktuálne v hre. Všetci hráči z najväčšej tipérskej komunity, ktorí maratón zvládnu, získajú podiel z 80 000 EUR na tipovanie. Ďalšie podmienky?

Žiadne nie sú! Stačí len pravidelne tipovať a dodržať limit 4 EUR počas všetkých 17 dní trvania súťaže. Minimálna garantovaná odmena pre každého je 4 EUR. Navyše – zo všetkých tipérov, ktorí maratón dokončia, vylosujeme výhercov 20 vecných cien. Čo je v hre?

VIP zájazdy s reprezentáciou na Nemecký pohár, telefóny Samsung Galaxy J5 alebo repliky slovenských hokejových dresov. Tipéri, ktorí bojujú v celoročnej súťaži o podiel zo 600 tisíc, budú s pravidlom „každý deň aspoň 4 EUR“ automaticky plniť aj podmienky Hokejového maratónu. Nesmú však v dobe šampionátu použiť žolíka, inak z hokejového špeciálu vypadnú. Stávkou za minimálne 4 EUR/deň bude zároveň bohato splnená podmienka v účasti v druhej súťaži k MS – Tipovačke.

Tipovačka s Lašákom a Richterom

Zahrajte sa od 28. apríla do 20. mája na výsledkových veštcov. Spestrite si majstrovstvá sveta Tipovačkou! Na odmenách rozdáme spolu viac ako 4 000 000 Netov. Najúspešnejší tipér získa 400 000 Netov!

Trafíte viac správnych výsledkov ako svetový šampión z roku 1985 Pavol Richter a majster sveta z roku 2002 Ján Lašák? Ako dopadne súboj českého internacionála so slovenským brankárom? Podmienka účasti v Tipovačke je jediná – splnenie každodenného limitu vkladov.

V priebehu všetkých hracích kôl je nutné uzavrieť akékoľvek stávky v súhrnnej výške minimálne 2 EUR (vrátane pobočkových a live stávok). Tipovať môžete na ľubovoľné udalosti a príležitosti. Kto z vás ohúri najväčšiu tipérsku komunitu? Tipujte presné skóre vybraných duelov a zabojujte o lákavé ceny. Odmeníme 1 000 najlepších tipérov! Hrá sa výhradne na webe, kde uvidíte aktuálne poradie všetkých súťažiacich aj výsledky minulých kôl. Vrátane bilancie Pavla Richtera (s nickom richterpavel) a Jána Lašáka (lasakjan). V tipovačke môžete natipovať na viac kôl dopredu. Aby sa vám však tipy na dané kolo do súťaže započítali, je nutné limit 2 EUR uzavrieť v každom hracom dni súťaže.

Svoju súťažnú stránku nájdete po prihlásení na herný účet v záložke SÚŤAŽE. Prvé tipy je možné vyplniť zhruba 20 minút po prihlásení. Počas 17 dní sa odohrá celkom 15 hracích kôl. V každom budete tipovať päť zápasov a zároveň hrať o podiel z banku 100 000 Netov. Ten bude rozdelený vždy rovným dielom medzi všetkých tipérov, ktorí v danom hracom kole získajú najviac bodov. Za uhádnutý presný výsledok zápasu získate 10 bodov. Za trafenú príležitosť vrátane gólového rozdielu (alebo remízu) zhrabnete 6 bodov, bez gólového rozdielu 4 body. V prípade, že trafíte presný počet gólov v zápase (ale príležitosť nie), získate 2 body. Zápasy jednotlivých hracích dní šampionátu môžete tipovať vždy do polnoci predchádzajúceho dňa.

Prvé hracie kolo končí 4. mája 23:59:59. V dňoch jednotlivých hracích kôl je zároveň nutné splniť limit 2 EUR. Prvýkrát teda 4. mája a ďalej v každom hracom kole. Pretože tipovacia súťaž kopíruje priebeh MS v hokeji, v dňoch 17. 5. a 19. 5. neprebehne žiadne hracie kolo. Posledné kolo je na programe 20. 5. Stúpajte rebríčkom. Zhrabnite čo najväčšiu výhru!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia