2015 Arnold Classic Amateur Europe - prvé info z prezentácie

2015 Arnold Classic Amateur Europe - prvé info z prezentácie

Lubomír Pidaný, Madrid, 25. september 2015, 02:15 ... fotogalériu sme vám doplnili o ďalšie fotografie z prezentácie, váženia a merania všetkých účastníkov Arnold Classic Amateur Europe. Aktuálne si môžete pozrieť takmer 600 fotografií.

Lubomír Pidaný, Madrid, 24. september 2015, 19:15 ... fotogalériu sme vám doplnili o ďalšie fotografie z prezentácie, váženia a merania všetkých účastníkov Arnold Classic Amateur Europe. Aktuálne si môžete pozrieť viac ako 500 fotografií.

Lubomír Pidaný, Madrid, 24. september 2015, 17:00 ... fotogalériu sme vám doplnili o ďalšie fotografie z prezentácie, váženia a merania všetkých účastníkov Arnold Classic Amateur Europe. Aktuálne si môžete pozrieť viac ako 350 fotografií.

Igor Kopček, Madrid, 24. september 2015, 15:00 ... "Čakáme, že do Madridu príde viac ako 900 súťažiaich", prehlásil na úvodnom stretnutí s EastLabs Teamom prezident IFBB Rafael SANTONJA. Ak by sa slová Rafaela SANTONJI vyplnili, Arnold Classic Amateur Europe 2015 by sa stali jasne najväčšou bodybuilding-fitness akciou Európy, ktorá by počtom účastníkov sa bez problémov vyrovnala podstate "staršiemu" Arnold Classic v Columbuse (iba pripomeniem, že v USA amatéri môžu súťažiť už od roku 2007, súťaž amatérov v Madride začala písať históriu až v roku 2011).

Potešujúce je, že Slovensko aj v tomto roku bude mať na súťažnom pódiu zastúpenie - ako sme uviedli v tomto článku, v tomto roku čakáme rekordnú výpravu zo Slovenska. Doposiaľ sa prezentácie zúčastnila zhruba polovica členov výravy (ak si dobre spomínam, bol tu Jandura, Píry, Brosman, Sedlárová, Guľášová, Čambalová a Chovan, medzi čakajúcimi na registráciu som videl aj Velebíra).
Aktuálne vám ponúkame prvé fotografie z prezentácie, fotogalériu budeme priebežne dopĺňať o nové fotografie.


Diskusia k článku:

AMIX diskusia