Trénuj s Fitrádiom, trénuj na viac ako 100%!

Trénuj s Fitrádiom, trénuj na viac ako 100%!

Vedomie vlastných limitov a ich neustály posun - to je podstata akéhokoľvek športu. Fitrádio.sk,je prvé rádio na Slovensku vytvorené priamo preň. Jeho hlavná myšlienka je umožniť človeku podať ten najvyšší možný športový výkon a tým svoje limity denno-denne posúvať. Team Fitrádia je zložený zo športovcov, ktorí si sú vedomí toho, že hudba človeku poskytuje nielen estetický zážitok, ale taktiež ňou dokáže svoj výkon pozitívne, alebo negatívne stimulovať.

S každým ďalším tréningom by ste vy mali byť tí, ktorí sú lepší, silnejší a rýchlejší. Podnetom k tomu môže byť aj hudobný výber Fitrádia.

Či už je vašou vášňou kulturistika, crossfit, MMA alebo len hľadáte vhodnú hudbu na beh a stretching, žiadny problém! Fitrádio.sk sa orientuje na viacero športov, poslucháč má možnosť výberu z niekoľkých dostupných streamov a regulovať tak intenzitu a charakter celého svojho tréningu.

Motivácia, výbušnosť, intenzita či energia, toto je len pár charakteristík správnej tréningovej hudby. Nech sú vaše požiadavky akékoľvek, playlist Fitrádia je vytvorený tak, aby v danom momente vášho tréningu, na svete neexistovalo iné. Nič, okrem vás a vášho výkonu.
Posúvať svoje fyzické limity je podstatná vec, avšaknemenej dôležité je priamoúmerne obohacovať aj svoje mentálne zdatnosti, práve preto je súčasťou webu aj blog plný informácií, noviniek a rád zo sveta športu, stravy a doplnkov výživy.

V súčasnosti je Fitrádio okrem webovej stránky dostupné na Facebooku, Instagrame, alebo ako aplikácia na App store či Google play, kde v krátkom čase dosiahla vysokú pozíciu v rámci voľne dostupných aplikácií.

Fitrádio.sk, výkon je na vás, s tým ostatným, vám pomôžeme my!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia