2006 - Ela Franková

2006 - Ela Franková

Peter Andrejco: Sme na spiatočnej ceste zo Žiliny do Vranova. V Žiline sme niekoľko hodín fotografovali a natáčali Andreja Mozolániho a všetci (až na šoféra, samozrejme) podriemkávame a vychutnávame chvíľku ničnerobenia. Trošku ma pobolieva chrbát (včera som robil mŕtve ťahy a zrejme sa ozýva aj dnešné neustále skláňanie sa s kamerou k Andrejovi) a tak si hľadám čo najlepšiu polohu. Už len pár sekúnd a určite zaspím ... Akoby z diaľky ale počujem Kopčekov hlas: "Skúsim zavolať Ele Frankovej! Ak ešte nemá dnešný tréning za sebou, nafotím aj ju ...Aj tak som ju dlho nevidel, aspoň jej skontrolujem formu." V duchu som zahrešil, otočil hlavu na druhú stranu a zamrmlal som: "Keď budeme v Poprade, nebuďte ma!" Ešte skôr, ako som prestal vnímať svet okolo seba som si uvedomil, že môj chrbát dnes dostane ďalšiu záťaž. Trpko som sa usmial a konečne som prestal registrovať Kopčekove reči o Ele ... Jasne, že ma v Poprade zobudili!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
Bez predmetu
autor: natalia | dátum: 25.08.2006 13:29:50
no konecne k video k veci... dakujem...
patric
autor: kopcek | dátum: 12.06.2006 09:19:18
GALÉRIE ť ME mužov, Bratislava 2006 - zákulisie ... fotografia č. 6 (ten fešák vedľa Milana Čížeka)
Bez predmetu
autor: patrick | dátum: 12.06.2006 04:23:09

Ela vyzera paradne.No chcel by som odbocit od temy ,lebo forum zatial nefunguje,teba Igor som mal moznost vidiet na par videach ,ale rad by som videl aj dalsieho borca, ktory sa postaral o tento FANTASTICKY WEB!!!!Peta Andrejca.Este raz super praca chlapy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ela
autor: palestra | dátum: 11.06.2006 21:03:09
Keby skusila aj na treti krat sa vytiahnut na tej hrazde, mozno by sa jej to konecne podarilo
igor
autor: Dominic | dátum: 11.06.2006 18:21:39

viem ze konkretne ty netocis ale peto tak teda vdaka jemu:)ale

co viem stranka a veci okolo su tvoje myslienky teda mozno vase ale je to jedno proste

konecne je aj tu na sr stranka pre ludi ktorych taketo veci bavia a chcu sa nieco dozvediet precitat.

hej o nabba inde:) 

dominic
autor: kopcek | dátum: 11.06.2006 15:04:42
nedakuj mne, to nie je MOJA ROBOTA, ale robota Petra Andrejca - ja fotim, on nataca ... a obcas, sem-tam nieco napisem, aby bolo co citat. Viem, viem, zatial toho tu nie je vela, ale potrebujem cas ... nieco tu stale pre Petra nachystam A stranka? Nie je moja ... je nasa! Samozrejme, najmä o chlapcoch a dievcatach, ktore sutazia za SAKST ... z pochopitelnych dovodov! Nech si hovori kto chce co chce o ludoch z IFBB, aj ked to sem tam po..ru (niekedy viac, inokedy menej)... snazia sa (ta seria novych sutazi pre amaterov, tak to je z mojho pohladu super vec - aj tak prevazne sledujem kulturistiku, powerlifting atd. v byvalych Soviestkych republikach, tak sa mi to hodi). Mimochodom, NABBA ... prave som dohovoril s Lukasom ohladom MS a podla toho, co mi povedal, jedno velke sklamanie ... nizka ucast pretekarov, katastrofalna organizacia ... ani tam ta situacia nie je idealna. Ale o tom na inom mieste, ok?
Bez predmetu
autor: Dominic | dátum: 11.06.2006 13:06:32
igor super robota fakt super stranka
Andrejco
autor: palestra | dátum: 11.06.2006 12:00:50
Super, tak sa mi to paci kazdy den jedno video!!