Poznáte IFBB nomináciu Fit Model?

Poznáte IFBB nomináciu Fit Model?

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Od 27. do 29. apríla 2019 sa v hlavnom meste Lotyšska v Rige uskutočnia 2. IFBB Majstrovstvá Európy v nominácii Fit Model. Fit Model je populárna nominácia najmä v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu, priestor táto nominácia získala v Poľsku a je súčasťou aj IFBB súraží vo Veľke Británii.

Vďaka aktivitám Christiny VEDERNIKOVEJ, šéfky IFBB organizácie v Lotyšsku, sa Riga stáva centrom pre nomináciu Fit Model - práve Christina je promotérkou IFBB Európskeho šampionátu (15. apríla 2019 uplynie termín, do kedy je možné posielať prihlášky na túto súťaž) a aj IFBB Svetového šampionátu - ten je naplánovaný na 22. až 24. novembra 2019). V posledných mesiacoch registrujem úvahy nad tým, že nominácia Fit Model by mohla byť zaradená aj do programu súťaží SAFKST. Či sa tak stane, ukážu najbližšie týždne - prvým krokom však bude spracovanie a zverejnenie pravidiel a vyškolenie rozhodcov.

Nominácia Fit Model sa hodnotí v dvoch základných kolách - v prvom sa súťažiace odprezentujú v celých plavkách v postojoch, ktoré sú dobre známe z bikinifitness/wellenssfitness, druhé kolo je v šatách.

Fit model - priebeh súťaže v celých plavkách





Fit model - priebeh súťaže v šatách




Diskusia k článku:

AMIX diskusia