2014 Olympia Weekend - Natália Révajová, kontrola formy

2014 Olympia Weekend - Natália Révajová, kontrola formy

Natália Révajová - Lenártová má za sebou 13 rokov súťaženia. Končiť so súťažnou kariérou po toľkých rokoch strávených na súťažnom pódiu určite nie je jednoduché, ale každý športovec vie, že raz príde chvíľa, kedy je nutné si povedať - dosť, končím.
Spomínam si na Jara Horvátha, s ktorým som spolupracoval pri jeho návrate na súťažné pódium po ťažkých operáciách kolien, ktorý uvažoval o ukončení športovej kariéry už po úspešnom vystúpení na Olympia Weekend-e 2010 (Jaro vtedy sa na Olympia 202 Showdown kvalifikoval dvoma 2. miestami a na Olympia Weekend-e získal 6. miesto). Jeho rozhodnutie ale zmenila skutočnosť, že účasťou vo finále si vybojoval miestenku na Olympia Weekend 2011. Oplatilo sa! O rok na to Jaro reálne bojoval o jeden z cenných kovov a do zaslúženého športového dôchodku napokon odchádzal na vrchole, s fantastickou formou a neuveriteľným 4. miestom z najprestížnejšej súťaže v profesionálnom bodybuildingu v nižšej hmotnostnej kategórii.

Otázku "končiť - alebo pokračovať" si položila pred časom aj Natália a dnes je už jasné, že po Olympia Weekend-e 2014 už nikdy nenastúpi na súťažné pódium v úlohe súťažiacej a v príprave na svoju poslednú súťaž urobila všetko pre to, aby do športového dchodku odchádzala so vztýčenou hlavou. Ako vyzerá jej aktuálna forma 2 dni pred semifinálovým porovnávaním vám ukáže nasledujúci videoklip.

2014 Olympia Weekend - Natália Révajová, kontrola formy





Diskusia k článku:

AMIX diskusia