Kto sa stal členom YAMAMOTO SK Teamu? Kto uspel?

Kto sa stal členom YAMAMOTO SK Teamu? Kto uspel?

Dva týždne mali dievčatá z  celého Slovenska na to, aby sa zapojili do kastingu, ktorého cieľom bolo nájsť 3 sponzorované športovkyne do prestížneho YAMAMOTO Nutrition Team-u. Výrobky spoločnosti YAMAMOTO prichádzajú na trh Slovenska a aj Čiech vďaka manželskej dvojici Oľga a Radomír ANDRÁŠOVCI z Bardejova, ktorí na reklamnú podporu značky budú využívať aj sponzoring vybraných športovcov. Prvotný výber mal zabezpečiť kasting, ktorý (tak ako viaceré iné bodybuilding a fitness projekty na východe Slovenska) sa uskutočnil vo Vranove nad Topľou v hoteli Patriot Vranov, vďaka ústretovosti majiteľa Vladimíra TABAKU.

"Dievčatá, ktoré sa chceli uchádzať o sponzoring od spoločnosti YAMAMOTO, mali iba niekoľko dní na to, aby zareagovali na našu výzvu", povedala pre náš portál pani Oľga ANDRÁŠOVÁ. "Do uzávierky nám prišli informácie a profily od viac ako 70 dievčat z rôznych kútov Slovenska, a vybrať z nich tie, ktoré získajú pozvanie na osobný pohovor, bolo mimoriadne ťažké. Ozvali sa nám nielen už aktívne súťažiace z rôznych nominácií a federácií, ale aj dievčatá, ktoré so súťažením ešte iba začínajú. Napokon sme si na základe vlastného uváženia a aj odporúčania poradcov vybrali na stretnutie do Vranova nad Topľou 16 dievčat - z nich nám účasť prisľúbilo 14. Podporu však mohli získať iba niektoré, aj preto sme chceli, aby žiadne z dievčat neľutovalo cestu na kasting - každá účastníčka od nás získala darčekový balíček výrobkov YAMAMOTO Nutrition."

"Ako už povedala manželka, našim prvotným cieľom bolo získať do YAMAMOTO Teamu tri dievčatá, ktoré získajú našu podporu, no počas samotného priebehu záverečného kastingu sme naše pôvodné rozhodnutie prehodnotili. Dôvod? Dievčatá, ktoré prišli do Vranova, nás presvedčili už počas individuálneho pohovoru a následného fotografovania a natáčania videozáberov, že si našu podporu určite zaslúžia! Aj preto sme sa po úvodnej selekcii rozhodli podporiť napokon 10 dievčat - 5 z nich sa automaticky stáva členkami A teamu tzn. podpísali sme s nimi zmluvu a získajú našu deklarovanú podporu, zvyšných 5 sú členkami B teamu a aj tie môžu počítať s podporou. Samozrejme, podpora B teamu bude v nižšom objeme, ako v prípade prémiového teamu A, ale to je iba začiatok. Cez víkend máme počas výstavy FIBO v Kolíne stretnutie s TOP managementom spoločnosti YAMAMOTO Nutrition a uvidíme, aké ďalšie výhody pre členy teamov sa nám podarí zaistiť.", doplnil manželku Radomír ANDRÁŠ, vďaka ktorému výrobky YAMAMOTO Nutrition sa už čoskoro objavia na našom trhu.

Napriek tomu, že spoločnosť YAMAMOTO Nutrition ešte iba prichádza na Slovensko a do Čiech, po dohode s Vladimírom TABAKOM plánuje na Slovensku podporiť (zatiaľ iba) aktivity federácie SAKFST - a to aj organizovaním súťaží. "V predchádzajúcich týždňoch sme podporili projekt Bikini Ftness Camp, ktorý sa koná v hoteli Patriot Vranov, kde sme sa opakovane stretávali s Vladimírom TABAKOM a členmi jeho organizačného teamu. Práve na tomto stretnutí som zaregistroval ich myšlienku, zorganizovať 2 jarné a 2 jesenné súťaže určené pre vybrané nominácie - nielen priamo v meste Vranov nad Topľou, ale aj v ďalších mestách Slovenska. Páči sa mi myšlienka fitness weekendov, kedy súťažiaci majú možnosť súťažiť v sobotu aj v nedeľu v neďalekých mestách tak, ako tomu bude koncom apríla v Starej Ľubovni a v Humennom. V každom prípade, pracujeme na tom, aby sa už túto jeseň uskutočnila súťaž YAMAMOTO Patriot Cup Bardejov, ktorá by súvisela so súťažou SALLUT Patriot Cup Humenné. Žiadosti boli opakovane odoslané na vedenie SAKFST, cez víkend boli doplnené o ďalšie údaje na základe informácií, získaných od prezidenta SAKFST Borisa MLSNU, stále čakáme na stanovisko SAKFST Komisie pre kulturistiku a fitness a následne Výkonného výboru asociácie."

Na kastingu YAMAMOTO Nutrition boli prítomí nielen členovia EastLabs Teamu, ale cestu do Vranova nad Topľou neváhali merať aj Michaela SALLUT (poskytla členkám YAMAMOTO Teamu darčekové poukážky) a IFBB PRO Figure Lucia KOŠECKÁ - tá jednala o podpore súťaženia v IFBB PRO divízii práve zo strany spoločnosti YAMAMOTO. Foto a video materiál z kastingu sa postupne objaví na našom portáli a ich autormi budú Ľubomír PIDANÝ ml., Stano HRICKO, Igor KOPČEK a Jakub CSONOTOS. Obdobný kasting ako na Slovensku sa pripravuje aj v Čechách.

Kto získal podporu spoločnosti YAMAMOTO Nutrition na Slovensku?

  • A team ... Veronika FIDLEROVÁ, Olívia ČAMBALOVÁ, Zuzana KARDOŠOVÁ, Lucia SABOVÁ, Beatrice ZÁVODNÍKOVÁ
  • B team ... Lenka ŠIMKOVÁ, Karin KOLESÁROVÁ, Virgínia TÓTHOVÁ, Viktória POCZOVÁ, Kristína SEDLÁKOVÁ

YAMAMOTO Nutrition - kasting, Hotel Patriot, Vranov nad Topľou

Diskusia k článku:

AMIX diskusia