2014 Olympia Amateur Moscow - skončili semifinálové porovnávania

2014 Olympia Amateur Moscow - skončili semifinálové porovnávania

Presne o 15:00 miestneho času (tzn. o 13:00 času na Slovensku) začnú v Moskve finálové porovnávania všetkých bodybuilding kategórií prestížnej Olympia Amateur World Showdown, Bikini PRO Moscow a Bikini Amateur Moscow. Podľa už skôr zverejnených nformácií, absolútny víťaz "amatérskej Olympie" získa nielen PRO kartu a zaujímavú finačnú odmenu z balíka 50.000USD, ale aj priamy postup na Mr. Olympia 2015 do Las Vegas, absolútna víťazka amatérskeho bikini fitness môže nastúiť priamo do finále PRO súťaže v bikini fitness (vďaka tomu, že okamžite sa stáva majiteľkou PRO karty) a víťazka PRO bikini fitness postup na Olympia Weekend 2015. V akej forme sú bodybuilderi v Moskve, ktorí nastúpili do semifinálových porovnávaní? Mnoho ukážu nasledujúce fotogalérie.

Čo sa Martina Krakovského týka, o ňom sa pre portál EastLabs.SK vyjadril medzinárodný a zároveň PRO rozhodca (vedúca osobnosť EastLabs.RU) Alexander Timoshenko nasledovne: "Je mi ľúto, že Martin zbytočne meral cestu do Moskvy, ale ak nemal písomný súhlas od národnej federácie, jeho štart bol kedykoľvek spochybniteľný. Rovnaké pravidlá o pozastavení činnosti v prípade dopingového pochybenia totiž platia aj v Rusku, navyše ak by súťažil v Moskve, jeho výsledok by mohol byť spätne prehodnocovaný, mohol by byť diskvalifikovaný a následne postihnutý - napríklad aj stratou finančnej odmeny, ktorú by tu získal. To, že napokon nesúťažil na Olympia Amateur World Showdown preto považujem za bolestné, určite nepríjemné, ale z hľadiska platných pravidiel stále akceptovateľné riešenie.
Mal som možnosť Martina vidieť v zákulisí, potvrdzujem, že jeho forma bola mimoriadne dobrá, no napriek tomu by som ho videl maximálne na 4. - 5. mieste. Viem, že EastLabs.SK, rovnako ako EastLabs.RU, v tomto roku začal s bodovaním súťažiacich, čo by znamenalo, že vďaka Moskve by sa Krakovský "prebojoval" na čelo rebríčka najlepších bodybuilderov Slovenska - napriek zložitej situácii v Moskve mu však patrí skvelé 2. miesto! Verím, že medializované problémy s dopingom zvládne a nebudú mať výrazne negatívny vplyv na jeho ďalšiu športovú kariéru. Zároveň ho chcem ubezpečiť, že v Rusku má stále priateľov aj fanúšikov!"

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória do 70kg

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória do 75kg

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória do 80kg

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória do 85kg

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória do 90kg

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória do 95kg

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória do 100kg

2014 Olympia Amateur Moscow - kategória nad 100kg


Diskusia k článku:

AMIX diskusia