Členka AMIX Teamu hosťom TALKSHOW - už o niekoľko dní

Členka AMIX Teamu hosťom TALKSHOW - už o niekoľko dní

Fóriky, vtip, humor, nadhľad a k tomu talentovaný komediálny herec Jerry Veľmajster Szabó, mimoriadne inšpiratívny športový hosť Olívia Rebeka Pohánková, najstarší temný stand up komik Ivo Ladižo Ladižinský, hudobný hosť Emma Drobná a kontroverzný producent a porotca Jaro Slávik.
Z týchto prísad je namiešaná Talk Show na lodi Dunajský Pivovar. Premiérovo v priestoroch lode s názvom Dunajský pivovar, bude možno pravidelne vidieť Talk Show, kde sa počet hostí rovná počtu moderátorov. Predstavenie vytvorené podľa pravidiel modernej americkej late night show, sa ihneď po svojej premiére stane eventom, o ktorom sa (minimálne na úrovni bratislavskej scény) bude rozprávať!
Jaro Slávik spolu s najtemnejším slovenským stand up komikom, Ivom Ladižinským, počas dvoch hodín trvajúceho programu hodnotia aktuálne udalosti, grilujú svojich dvoch hostí, nechávajú sa poučovať chytrým glosátorom Jerrym Veľmajstrom Szabóm, zabávajú sa pri hudbe, humore a jedle.

Ako vyvrcholenie celého večera, zaznie aj jeden z hitov Emmy Drobnej (samozrejme, že v jedinečnej unplugged verzii). Návštevníci Talkshow budú mať počas večera navyše možnosť spoznať aj chute hviezdnych hostí, a to vďaka okamžitému kulinárskemu performance Foodmana, ktorý pripraví chuťovky pre všetkých zúčastnených, na základe gastronomických preferencíí hostí.

Prídete? Ak áno, tu je niekoľko informácií:

  • miesto konania ... Dunajský pivovar Tyršovo nábrežie 1, 85101 Bratislava, Slovakia
  • dátum konania ... 30. január 2017
  • vstupenky ... zakúpite v predpredaji

Diskusia k článku:

AMIX diskusia