Muscle&Fitness 2/2015 - aké novinky obsahuje posledné číslo?

Muscle&Fitness 2/2015 - aké novinky obsahuje posledné číslo?

*Ako trénovala wrestlingová superstar a kasový magnet kín Dwayne „The Rock“ Johnson počas prípravy na rolu Herkula v najnovšom filmovom spracovaní príbehu najslávnejšieho antického hrdinu? Rozpis na všetky svalové partie! Impozantná postava Dwayna Johnsona na nachádza aj na titulke aktuálneho februárového vydania M&F.

*Čo sú to indikátorové série? A ako pomocou nich určiť adekvátnu záťaž na nasledujúci tréning tak, aby ste už v posilňovaní viac neprežívali pocity frustrácie a vyhorenia?

*Kľúčom k šírke latissimov sú zhyby na hrazde. Ako si pomocou ich rôznych variácií zostaviť účinný tréning chrbta?

*Z čoho pozostáva obľúbená tréningová metóda Phila Heatha, skrývajúca sa pod označením HST-7? Ako ju využiť vo vašom tréningu?

*Ako formuje svoje dolné končatiny strieborná medailistka Figure Olympia 2014, Američanka Candice Keene? Tréning je určený najmä pre ženy.

*Akými zásadami sa riadi posilňovací tréning pre šprintérov?

*Ako si z cvikov s vlastnou váhou zostaviť intenzívny kruhový tréning na nárast kondície a spaľovanie tuku?

*Akým pravidlám podlieha tréning celého tela v jednej cvičebnej jednotke? Koľkokrát do týždňa v takom prípade trénovať a aké cviky voliť?

*Aké cviky a tréningové techniky odporúčajú na rozvoj deltových svalov profesionálne fitnesky Toni Perdikakis, Caryn Paolini a Ann Titone?

*Ako účinne rozvíjať funkčnú silu stredu tela, vrátane stabilizačných svalov?

*Trojfázový variabilný tréning – novátorský prístup na udržanie svalového rastu. Aké sú jeho zásady a pravidlá? A ako ho využiť v tréningovej praxi?

*Prečo podľa Josha Bryanta – svojho času najmladšieho muža v histórii powerliftingu, ktorý vo veku 22 rokov vytlačil raw 600 libier (273kg) – začínajú prírastky akéhokoľvek druhu silou? Aké sú jeho odporúčania ohľadom silového tréningu? A ako vyzerá konkrétny rozpis na svaly chrbta?

*Prečo by ryby nemali chýbať vo vašom jedálničku?

*Aké sú rámcové odporúčania renomovaného dietológa ohľadom denného príjmu bielkovín pre bežného návštevníka posilňovne, ktorého cieľom je nabrať svalovú hmotu?

*Ako zahrnúť do jedálnička tmavú čokoládu so všetkými výhodami, ktoré ponúka?

*Ako si pripraviť kuracie prsia, aby sa pre vás nestali nudným stereotypom? Tri rýchle spôsoby úpravy a päť delikátnych receptov!

*Ako sa stravovať, ak trénujete v zimnom období vo vonkajšom prostredí?

*Prečo má betaín nálepku doteraz nedoceneného anabolického suplementu?

*Ako predchádzať a liečiť bolesti chodidiel?

*Silový tréning a výživa, kombinácia silového a vytrvalostného tréningu, cvičenie na nestabilných podložkách. To sú len niektoré z tém IX. medzinárodnej konferencie o silovom tréningu v Taliansku, o ktorej píše odborný konzultant M&F, prof. MUDr. Dušan Hamar, CSc.

*Arnold a Sergio. Na osobné stretnutie s velikánmi svetového bodybuildingu spomína jeden zo zakladateľov kulturistického hnutia v bývalom Československu, Dr. Alexander Bačinský, CSc.

*Na súťažných pódiách sa objavuje od 70. rokov minulého storočia, vlani získal titul majstra Európy IFBB v kategórií masters od 60 do 65 rokov. Aké je tajomstvo športovej dlhovekosti českého reprezentanta v kulturistike Miroslava Mráza?

*Aká je športová filozofia najväčšej nádeje slovenského fitness v kategórii bikini, vicemajsterky sveta IFBB (2014) Olívie Pohankovej?

*Čo zaujímavé sa objavilo v pestrej ponuke programu tradičného Šport Festivalu Slovakia 2014 v Trenčíne?

*Ako vyzerali finalisti, respektívne medailisti posledných ročníkov (2014) GP Pepa Opava, Tatranského pohára, Partners Cupu, Grand Prix Fitness, Mozolani Fitness Cupu a seriálu kondičných súťaží SKFČR?

*Aký priebeh mali súboje strongmanov počas minuloročnej konfrontácie stredoeurópskych dvojčlenných tímov v Košiciach?

*Čím si prešli počas trojmesačnej súťaže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS 2014 Ján Paško, víťaz kategórie mužov od 36 do 45 rokov, a Eva Konárová, najlepšie vo vekovom rozmedzí žien od 26 do 35 rokov? A ako vyzerali ďalší finalisti a finalistky v oboch zmieňovaných kategóriách?

*Frankenstein, vedúci jazdec rally. Chcete si preveriť svoje znalosti o aktéroch slávnej trojdielnej akčnej série? Po zaslaní správnych odpovedí budú vylosovaní šťastlivci odmenení DVD nosičmi s akčnými snímkami.

*Na posteri v strede čísla figurujú profesionálny bodybuilder Lee Priest a bronzová z minuloročnej Figure Olympia Candice Lewis.

Odpovede na všetky tieto otázky (a ešte mnoho ďalších) nájdete v MUSCLE&FITNESS číslo 2/2015!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia