VIDEOKLIP - Filip OLŠAVSKÝ na 2018 EBFF/IFBB Európskom šampionáte

VIDEOKLIP - Filip OLŠAVSKÝ na 2018 EBFF/IFBB Európskom šampionáte

HardBODY Nutrition

Jasne najväčšou súťažou jarnej sezóny pre členské krajiny federácie IFBB sú IFBB/EBFF Majstrovstvá Európy, ktoré sa už tradične konajú v Španielsku, v letovisku Santa Susanna. Tie, ktoré sa uskutočnili uplynulý weekend, boli v poradí druhými, ktoré absolvoval team koncom roka 2016 zvoleného prezidenta Mlsnu. Rovnako ako pred rokom, aj tentokrát bol mimoriadne početný, no objektívne treba povedať, že rok 2018 (v porovnaní s rokom 2017) dopadol pre Mlsnu a spol. výrazne lepšie.

"Mnohí so mnou budú súhlasiť, že výsledky asociácie z 2018 IFBB/EBFF Majstrovstiev Európy prevýšili pôvodné očakávania", povedal pre náš portál bývalý prezident asociácie Čížek, aktuálne pôsobiaci ako jedna z hlavných postáv združenia Elite PRO Slovakia, ktorý sa angažuje aj ako hlavný lektor trénerských kurzov zastrešovaných spoločnosťou FitnessŠkola s.r.o. "V porovnaní s predchádzajúcim rokom sa opäť chytili bikinifitnessky - k čomu prispelo v prvom rade odstránenie z pozície štátneho trénera kontroverzného Pavla Korpáša. Ako lektor projektov FitnessŠkola s.r.o som rád, že absolventky projektu Saskie CAKOCI BikinifitnessCamp Radka SZOMBATHOVÁ (pozn. tá na posledných dvoch turnusoch pôsobila aj ako lektorka) a Anita KUCZMAN patrili k najlepším.
Vysoko pozitívne hodnotím vystúpenie Olívie ČAMBALOVEJ, ktorá po niekoľkých neúspešných rokoch trafila optimálne vyladenie formy. Z kulturistov si absolutórium zaslúžia Miroslav ŠKADRA za precízne načasovanie formy, Július Gyulai GAAL a René BERO, ktorí sú vývojaschopní juniori. Pochvalou určite netreba šetriť aj na adresu mladých fitnessiek, bikinifitnessiek, prekvapili bodyfitnessky."
Filip Olsavsky

"Okrem športovcov, ktorých spomenul Milan", doplnil Čížeka Igor KOPČEK, "som už minule upriamil pozornosť dlhoročného zverenca repre trénera Brosmana, bronzového z Európskeho šampionátu Mateja NOCIARA a do pozornosti chcem dať aj výsledok ďalšieho talentovaného reprezentanta Slovenska - je ním men´s physique Filip OLŠAVSKÝ z juniorskej vekovej kategórie."

"Olšavský na pódiu Európskeho šampionátu súťažil v kategórii juniorov nad 178cm, kde svojou výškou a vzhľadom jasne vynikal. Disponuje rozložitou postavou, s mimoriadne širokými plecami, v jeho prípade sa mi páči upnutie chrbtového svalu, ktorý dáva vyniknúť pásu. Na Slovensko sa Olšavský vrátil so striebornou medailou", pokračoval Kopček, "ktorú získal bez zaváhania, pravdou ale je, že na úspešné súťaženie medzi mužmi musí na súťažnom pódiu ukázať o niečo väčšiu tvrdosť svalov, určite odporúčam doladiť pózing a prezentáciu (sú to iba drobnosti ale kazia celkový dojem - postavenie rúk, nôh atď.) tak, aby jeho postava (v porovnaní s konkurenciou), pôsobila ešte elegantnejšie. Olšavský medzi juniormi a Antoš medzi mužmi (na Európskom šampionáte nesúťažil, ale opakovane dobrými výsledkami zo série súťaží Diamond Cup si vybojoval priebežne 4 miesto zo 432 men´s fyzikov v bodovacom rebríčku 2018 Elite Ranking) sú dôkazom, že aj v tejto nominácii môžu Slováci byť úspešní!"

Filip Olsavsky

VIDEOKLIP - Filip OLŠAVSKÝ na 2018 EBFF/IFBB Európskom šampionáte





Videoklipy reprezentantov Slovenska z 2018 Európskeho šampionátu:

Radka SZOMBATHOVÁ ... absolútna Majsterka Európy, masters bikinifitness
Anička HEPNEROVÁ ... absolútna Masjterka Európy, fitness junioriek
Olívia ČAMBALOVÁ ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, bikinifitness
Miroslav ŠKADRA ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, klasická kulturistika
Peter TATARKA ... 6. miesto z Majstrovstiev Európy, kulturistika
Michaela KANUŠČÁKOVÁ vs Lucia KODADOVÁ ... 3. a 5. miesto z Majstrovstiev Európy, bikinifitness
Július Gyulai GAAL ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, kulturistika juniorov
René BERO ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, klasická kulturistika juniorov
Jakub VILÍMEK ... 13. miesto z Majstrovstiev Európy, kulturistika
Matej NOCIAR ... 3. miesto z Majstrovstiev Európy, klasická kulturistika
Trajteľová, Szabadová, Fidlerová ... 3., 8. a 14. miesto z Majstrovstiev Európy, bikinifitess junioriek

Diskusia k článku:

AMIX diskusia