VIDEOKLIP - Olívia ČAMBALOVÁ, životný výsledok na Európskom šampionáte

VIDEOKLIP - Olívia ČAMBALOVÁ, životný výsledok na Európskom šampionáte

AMIX Vit & Mineral Pack


Úspech výberu Slovenska na 2018 IFBB/EBFF Majstrovstvách Európy je nespochybnteľný, navyše umocnený výsledkami, s ktorými počítali iba najväčší optimisti. Do skupiny "najväčšie prekvapenia" Igor KOPČEK zaradil aj bikinifitnessku Olíviu ČAMBALOVÚ, ktorá získala na 2018 Európskom šampionáte skvelé 2. miesto v mimoriadne nabitej kategórii bikinifitness žien do 169cm. Súťažilo tu až 7 dievčat z bikinifitness extrémne silných krajín - Ruska a Ukrajiny. A Olívia dokázala všetky poraziť, dokonca vo finále svoj výkon vygradovať, vďaka čomu sa posunula zo semifinálovej 4. priečky na finálové 2. miesto!
  • počet súťažiacich v kategórii bikinifitness žien do 169cm ... 24
  • papierovo najväčšie súperky Olívie Čambalovej ... Rusko - 5 súťažiacich, Ukrajina - 2 súťažiace

"Olívia ČAMBALOVÁ dokázala po niekoľkých neúspešných rokoch nastúpiť na súťaž medzinárodnej úroven vo forme, ktorou súperkám nedala najmenšiu šancu", prehlásil pre náš portál Milan ČÍŽEK (aktuálne vedúca osobnosť združenia Elite PRO Slovakia a jasne najskúsenejší medzinárodný rozhodca našej scény - s najväčším počtom účastí na Euróoskych a Svetových šampionátoch resp. TOP medzinárodných súťaží). "Už počas eliminácie bolo jasne badateľné, že súťažiaca pod taktovkou skúsenej trénerky Ivety CHRŤANOVEJ urobila radikálnejší zásah do záveru prípravy (poznámka - z dostupných informácií vyplýva, že jej s tým pomáhala aj bývalá lektorka projektov Saskie CAKOCI BikiniFitness Camp Lucia KOŠECKÁ - tá údajne v asociácii "formálne" nahradila po Extrifit Slovakia Cup-e reprezentačnú trénerku Machalovú a stará sa o dievčatá a ženy v reprezentácii), mala nielen dobrú formu, ale aj výrazne zapracovala na prezentácii - tá bola podstatne menej silová a kŕčová ako to, čo predvádzala v minulosti."

Olívia Čambalová

"Čambalová v každom okamihu presne vedela, ako pózingom zakryť svoje nedostatky", pokračoval ďalej Čížek, "a oproti súperkám zvýrazniť svoje prednosti - dlhé nohy, široké plecia, výrazný "V" tvar hornej časti tela, nevtieravá prezentácia skombinovaná s optimálnou formou a hlavne dostatočným osvalením postavy, to boli "nástroje", ktorými porážala v Santa Susanna aj obávané Rusky a Ukrajinky. Striebro z Európskeho šampionátu je pre Čambalovú jasne najväčší, životný výsledok, ku ktorému jej aj touto cestou gratulujem!"

Olívia Čambalová

Olívia ČAMBALOVÁ, životný výsledok na Európskom šampionáte




Diskusia k článku:

AMIX diskusia