Bardejovská siláčka zahviezdila na Olympii v Las Vegas

Bardejovská siláčka zahviezdila na Olympii v Las Vegas

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Olympia Weekend, podobne ako Arnold Classic, už roky nie je iba o kulturistike a fitness. Organizátori v priebehu času pochopili, že divákom a návštevníkom EXPO výstavy musia ponúknuť aj inú "športovú zábavu", ako sú semifinálové porovnávania v kategóriách bikinifitness, wellness, men´s physique, bodybuilding 212lbs atď. V rámci Olympia Weekend-u a Arnold Classic tak priestor dostávajú aj organizátori súťaží z federácií, kde silový výkon zohráva podstatnú úlohu - okrem strongmanov a powerliftingu reč je aj o mas wrestlingu, ktorý na Slovensku zastrešuje Slovenská asociácia mas wrestlingu.

Ján Matej, prezident SAMW: na poslednej medzinárodnej súťaží roku 2022, na Olympia Weekend-e, ktorá sa konala 16. až 18. decembra v Las Vegas, sa zúčastnili šiesti slovenskí reprezentanti, ktorí súťažili v štyroch hmotnostných kategóriách.

Najviac sa darilo Janke VAŠKOVEJ a Oliverovi KUREKOVI, ktorí nám urobili veľkú radosť. Svojimi vynikajúcimi výkonmi získali pre Slovensko dve zlaté medaily a trofejné opasky víťazov Mr. Olympia.

Janka Vašková štartovala v hmotnostnej kategórií nad 70 kg v ktorej nemala premožiteľku a všetky svoje zápasy suverénnym spôsobom vo veľmi krátkom časovom limite vyhrala.

Úspech Janky VAŠKOVEJ neunikol pozornosti lokálnej televízie Bardejovská TV, ktorá o nej priniesla nasledujúci dokument.

Bardejovská siláčka zahviezdila na Olympii



Zdroje Bardejovská TV

Diskusia k článku:

AMIX diskusia