Bodybuilderi a fitnessky aj v tomto roku majú fitness plesy

Bodybuilderi a fitnessky aj v tomto roku majú fitness plesy

Január a február je už tradične spojený s plesmi, ktoré postupom rokov vyrástli na obľúbenú zábavu. Ich história začína vo Francúzsku a pre úspech, ktorý zaznamenal už prvý ples v Paríži, sa postupom rokov rozšírili do celej Európy. A v druhej polovici 19. storočia sa plesy začali organizovať aj v našich zemepisných šírkach. To, či bol ples úspešný/neúpsešný ovplivňoval počet párov, ktoré na daný ples prišli - čím viac ich bolo, tým úspešnejší bol ples. A platí to aj v súčasnosti, platiť to bude aj pripravované fitness plesy.

Plesy postupom rokov začali organzovať mestá, kultúrne inštitúcie (opery, divadlá), profesné aj dobrovoľné združenia. A tak po plesoch v opere, plesoch Slovákov, Rusínov, Spišiakov či Prešovčanov v posledných rokoch je možné prísť sa zabaviť aj na tzv. fitness plesy.

Je jedno, či ste bodybuilder, fitnesska, či trénujete s cieľom súťažiť, chcete si iba udržať proporcie postavy, alebo do fitnesscentier chodíte z iných dôvodov - nastal čas odložiť tepláky, vybrať zo skríň večerné šaty aj obleky a prísť sa zabaviť s ľuďmi rovnakej krvnej skupiny. Dnes vám dávame do pozornosti Fitness ples v Prešove a v Kežmarku.

4. ročník prvého fitness plesu v Prešove

Partnermi plesu sú viaceré Prešovské fitness centrá. Tešiť sa môžete na hudobný program Gapa and Mečiar blues connection, Roman Vitkovský Neshvile sound a Sky rádio párty. Otvárať ples prídu tanečníci z FRIMart studio Tanečná škola. Animal workout majú pre vás pripravené exihbičné vystúpenie. Okrem dobrej hudby a zaujímavého programu sa môžete tešiť aj na tombolu a chutné jedlo.
Vstupenky si môžete zakúpiť na tel.č.: 0917 568 291, alebo mailom: info@realfit.sk, alebo osobne u Radoslava Cabúka

3. ročník fitness plesu v Kežmarku

Diskusia k článku:

AMIX diskusia