Seminár Lucia KOŠECKÁ a Roman VAVREČAN - vďaka 365 Gym Trnava

Seminár Lucia KOŠECKÁ a Roman VAVREČAN - vďaka 365 Gym Trnava


365 Gym v Trnave je najlepšie vybavené fitness centrum v lokalite, ktoré ponúka priaznivcom bodybulding-u a fitness nielen skvelé možnosti na tréning, ale aj na stretnutie s TOP športovcami z našich športov. A pracuje sa aj na ponuke vzdelávania.

Aktuálne sa v "tristošesťdesiatpäťke" uskutoční seminár dvoch profesionálov - Lucia KOŠECKÁ získala začiatkom roku 2016 IFBB PRO kartu v organizácii IFBB PRO League, právo požiadať o túto kartu získal aj Roman VAVREČAN dvojnásobným víťazstvom na súťažiach 2016 Diamond Cup Ostrava a 2016 Olympia Amateur Spain. Prišli ale dobre známe udalosti po Olympia Weekend-e a s nimi veľa zmien.

IFBB International a NPC - IFBB PRO League po Olympiu už kráčajú samostatnou cestou a aktuálni (ale aj potencionálne noví) profesionáli majú na výber - súťažiť môžu v IFBB PRO League s koreňmi v USA, alebo si zvolia možnosť súťažiť v novokreovanej organizácii IFBB Elite PRO, ktorej korene sú v Európe.

O tom, ako bude pokračovať súťažná kariéra dvojice KOšecká - Vavrečan, ale aj o začiatkoch v bodyfitness a kulturistike, o úspechoch aj neúspechoch, o tréningu výžive ... vlastne o všetkom, čo by vás mohlo zaujímať si môžete s Luciou a Romanon pohovoriť na seminári, ktorý sa uskutoční vďaka 365 Gym-u 28. januára 2018 od 13:30 v Trnave, v hoteli SPECTRUM. Tak neváhajte, a poznačte si tento dátum do svojho kalendára.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia