Aj Jana VAŠKOVÁ je nominovaná na športovkyňu Prešovského kraja

Aj Jana VAŠKOVÁ je nominovaná na športovkyňu Prešovského kraja

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Aj 19. ročník športovej ankety krajskej samosprávy Športovec Prešovského samosprávneho kraja priniesol  pre širokú verejnosť možnosť nominovať jednotlivcov, alebo kolektívy, a následne hlasovaním určiť, kto sa stane Športovcom kraja. Medzi nominovanými z našich športov sa nachádzajú aj mená štyroch športovcov, ktorých podporiť môžete hlasovaním na tejto stránke. Svojím hlasom podporiť môžete aj výnimočnú silovú športovkyňu z Bardejova (o ktorej sme písali v samostatnom článku), Janu VAŠKOVÚ.
2022 Športovec roka Prešovského samosprávneho kraja
Do 17. februára 2023 bude možno hlasovať za športovcov Prešovského kraja, ktorí v roku 2022 dosiahli na domácej, ale predovšetkým medzinárodnej scéne výnimočné výsledky. Medzi nominovanými je aj tvoje meno.
Jana VAŠKOVÁ: potešilo ma to, ale pre mňa sú dôležité výsledky zo súťaží, nie z ankiet. Podľa mňa, je ťažko posúdiť, ktorí športovec je najlepší. V 10-tke najlepších športovcov Prešovského samosprávneho kraja som bola ocenená už 4 krát. Ale vždy ma poteší trofej z "boja", aj keď sú milé aj takéto ocenenia.
Jana VAŠKOVÁ

Diskusia k článku:

AMIX diskusia