Fotogaléria - 2018 SAFKST Majstrovstvá Slovenska, Womens Physique

Fotogaléria - 2018 SAFKST Majstrovstvá Slovenska, Womens Physique

trenersky kurz kulturistika a fitness

Vďaka organizačnému úsiliu dvojice Iveta CHRŤANOVÁ - Katarína MOLNÁROVÁ zažívala Nitra túto sobotu a nedeľu fitness weekend organizovaný pod hlavičkou asociácie SAFKST. V sobotu sa v rámci spomínanej akcie od 14:00 uskutočnil 2018 Slovenský šampionát žien, v nedeľu od 10:00 bol na pláne Slovenský šampionát mužov, nedeľa večer patrila Elite PRO profesionálom v kategóriách bikinifitness, men´s physique a bodyfitness (túto časť fitness weekend-u mala pod palcom agentúra Jaroslava SLÁVIKA).

Práve medzi profesionálmi nastúpila na súťažné pódium aj jediná aktuálne aktívna slovenská profesionálna bodyfitnesska v organizácii Elite PRO Adela ONDREJOVIČOVÁ (tá do Elite PRO vstúpila so štatútom najlepšej profesionálnej bodyfitnessky Európy), korene na Slovensku má aj za Veľkú Britániu súťažiaci Rasťo VALENT (ten v Nitre nastúpil na súťažné pódium v kategórii Elite PRO Men´s Physique).
Členstvo v rovnakej organizácii ako Adela má aj Lucia Košecká - tá však na svoju premiérovú bodyfitness súťaž ešte len čaká, rovnako ako členov "Čížekovho" čoraz prestížnejšieho združenia Elite PRO Slovakia Michala "Slovenská beštia" KRIŽÁNEKA a Roman VAVREČANA (obaja bodybuilding), aj Patrika ŠTIGLICA (classic bodybuilding).

Tak, ako je u mňa zvykom, už v úvode chcem poďakovať organizátorom (tzn. predovšetkým dvojici Chrťanová - Molnárová, ktorých team optimálne kooperoval s "agentúrnymi" ľuďmi Jaroslava SLÁVIKA - ten všetko dianie v Nitre zabezpečoval po finančnej stránke), vďaka ktorým sme sa v Nitre cítili rovnako príjemne, ako pred týždňom v Liptovskom Mikuláši. Samozrejme, vzhľadom na udalosti, ktoré sa udiali po konferencii na konci marca, som opäť cítil mimoriadne napätie medzi EastLabs Team-om a vedením SAFKST.
Z našej strany sme však prijali (ako odpoveď na kroky TOP funkcionárov ANTALA - BROSMANA, o ktorých sme informovali prezidenta asociácie) praktické a hlavne obchodné stanovisko (rovnaké sme prijali cca pred 10. rokmi za "vlády" prezidenta Čaplu ako odpoveď na ataky jeho a jemu blízkych ľudí na členov EastLabs Team-u, alebo ľudí s nami kooperujúcich). O čom hovorím?
Po spomínanej marcovej konferencii priestor na všetkých našich projektoch získavajú aj ostatné bodybuilding-fitness organizácie pôsobiace u nás - informovať budeme iba o akciách, ktoré sa budú konať na Slovensku (v "zahraničnej" orientácii našou prioritou je výhradne IFBB International, maximálnu podporu dávame pre Elite PRO organizáciu a samozrejme prestížne združenie Milana Čížeka - Elite Pro Slovakia Team; to, či v novej situácii na Slovensku ostaneme v pozícii IFBB Press partnera dorieši stretnutie s TOP funkcionármi IFBB; SAFKST informačne roky profitovalo z nášho partnerstva s IFBB).

Organizátori súťaží zo všetkých organizácií na Slovensku (vrátane športovcov) tak budú mať na našich projektoch "rovnaké práva" ako roky preferovaná SAFKST tzn. končí naša výhradná "informačná orientácia" na túto asociáciu. EastLabs Team sa začína po rokoch správať "biznisovo" - každému (kto bude mať záujem) ponúkame naše služby, účasť na našich projektoch. Rovnako, ako to robí napr. mediálny partner SAFKST, aj s nami kooperujúci časopis Muscle&Fitness.

V Nitre som absolvoval tiež krátke stretnutie s z Malty prichádzajúcim Borisom MLSNOM (ktorý je prezidentom asociácie SAFKST), na ktorom samozrejme rezonovalo aj aktuálne dianie. To je možné charakterizovať v krátkosti ako "explózia vzájomného osočovania sa" FAKTOROVÁ vs SAFKST. Kroky oboch strán vnímam ako mimoriadne nešťastné a hlavne neprezieravé a pochybenie v úvodnej komunikácii vyústilo chtiac/nechtiac do ďalšej negatívnej reklamy pre asociáciu (ako som sľúbil, vrátim sa k nemu v samostatnom článku po "uzavretí" bodybuilding-fitness weekend-u a po preštudovaní všetkých dostupných informácií zverejnených oboma stranami resp. prezidentom asociácie).

Ak to zvládnem, pokúsim sa súťaže (ktorých sme sa zúčastnili v posledných weekend-och) zhrnúť už tento týždeň v krátkych reportoch (resp. to čo chýba, sfinalizovať). Samozrejme, reporty budú subjektívne (ako vždy), takže text v nich (prosím), zbytočne neprežívajte.

Aktuálne vám ponúkam fotogalérie, ktoré sú výsledkom prevažne práce Jakuba CSONOTA (Stano HRICKO a Soňa KOLCUNOVÁ, stabilní členovia nášho teamu, tento weekend odpočívali), tešiť sa môžete na rozhovory, ktoré pre vás pripravili Soňa KOLCUNOVÁ, Saskia CAKOCI, Alica HVEROVÁ, Barbora LABUDOVÁ a naša "moderátorská stálica" Jan KAVALÍR.

2018 SAFKST Slovenský šampionát mužov, spolu 60 súťažiacich

  • uskutočnil sa v 12. kategóriách
  • bodybuidling (spolu 22 súťažiacich) ... do 70kg (4 súťažiaci), do 80kg (6 súťažiacich), do 90kg (9 súťažiaci), do 100kg (3 súťažiaci)
  • classic bodybuilding (spolu 11 súťažiacich) ... do 175cm (4 súťažiaci), do 180cm (4 súťažiaci), nad 180 cm (3 súťažiaci)
  • men´s physique (spolu 31 súťažiacich) ... do 173cm (5 súťažiacich), do 176cm (4 súťažiaci), do 179cm (6 súťažiacich), do 182cm (8 súťažiacich), nad 182cm (8 súťažiacich)

2018 SAFKST Slovenský šampionát žien

  • uskutočnil v 14. kategóriách
  • wellness ... open
  • women physique ... open
  • bodyfitness ... do 163cm, do 168cm, nad 168cm
  • fitness ... do 163cm,nad 163cm
  • bikinifitness ... do 158cm, do 160cm, do 162cm, do 164cm, do 166cm, do 169cm, do 172cm, nad 172cm
  • poznámka ... neznačil som si počty súťažiacich a v dobe písania tohto článku (tzn. v nedeľu), ešte na stránkach asociácie neboli zverejnené výsledkové listiny

Womens Physique ... 60 fotografií

Diskusia k článku:

AMIX diskusia