Zaujalo na Facebook-u - Marian Grolmus vs Michal Patterman

Zaujalo na Facebook-u - Marian Grolmus vs Michal Patterman

Marina Gromlus

Marian GROLMUS: Dnes sa trošku rozpíšem, ale myslím že to bude stáť za to, pretože Vám chcem ukázať čoho je ľudská vôľa schopná. Je to presne 6 rokov kedy tento mladý talent (ako junior) stál na pódiu a nedostal príležitosť sa ukázať. Prečo? Ani sám neviem, boli to iné časy, aj iné vedenie ... osud to tak chcel. Forma bola výborná nebolo čo vytknúť, a možno práve to, že nedostal možnosť sa odprezentovať ho odradila v tom pokračovať ďalej.

Ale viete, že šport ktorý milujete vás vždy bude lákať, vždy sa k nemu budete vracať aj keď by ste mali iné veci na práci a nestíhate. Vždy bude vo Vás ten plameň tlieť, až kým nepríde čerstvý vzduch a vo vás to vybuchne ako sopka.. Presne tento príklad je aj Michal, ktorý sa poskúšal o „comeback“ počas posledných 6rokov, ale vždy niečo stiahlo jeho myšlienky bokom.. Ani ja sám som nebol presvedčený, že tentokrát to bude iné. Keď sme spolu začali preberať súťažné možnosti v októbri, tak padlo slovo jesenná sezóna. Ale ohromený rýchlosťou, akou sa menil, zápalom ako dokázal driapať ma začali stavať do pozície kedy som začal meniť aj ja svoj názor na celú situáciu.

V januári sme si sadli a ja som navrhol čo tak skúsiť jar.. a to bol presne ten moment kedy podporíte človeka svojou dôverou v neho a on si začne veriť ešte viac. Nastavili naplno diétu a tréning sme prispôsobili a založili hlavne na forme a symetrii. A čo z toho vzniklo?

Booom 3.miesto na majstrovstvách Slovenska v klasickej kulturistike a aj v kulturistike do 80kg. Je to neuveriteľné, ale na fotkách je bacuľatý Mišo v lete 2017 a on to dal za 8mesiacov! Robil 12hodinovky krátky dlhý týždeň a pozor - aj na smeny!!! Toto je krásny príklad pre ľudí, ktorí sa neboja sklamania z umiestnenia a idú tvrdo za svojim cieľom. Bez výhovoriek, bez zbytočných rečí! A ja som rád že som stál po jeho boku a podával mu ruku keď ju potreboval. Viete si predstaviť ako bude keď bude mať na to celý rok a v aktuálnej forme? Necháme sa prekvapiť

2018 SAFKST Majstrovstvá Slovenska mužov, Bodybuilding do 80kg ... 117 fotografií

2018 SAFKST Majstrovstvá Slovenska mužov, Classic BB do 175cm ... 62 fotografií

Diskusia k článku:

AMIX diskusia