2. stupeň kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor - kedy sa uskutoční?

2. stupeň kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor - kedy sa uskutoční?

14. november 2020: na základe nariadenia vlády vydaného vo Vestníku vlády, Vyhláška č24. paragraf 2, odsek 6, je stanovená maximálna kapacita prevádzky na 6 zákazníkov. Z uvedeného dôvodu sme povinní zrušit kurz plánovaný na termín od 20. do 22.novembra 2020 a presunúť ho na najbližší možný termín, kedy budú fitnes centrá otvorené v zodpovedaqjúcom režime.
O dátume Vás všetkých budem okamžite informovať.

kurz trenerov
Rokom 2020 projekt kurzov Bodybuilding a Fitness Inštruktor vstupuje do tretieho roka svojej existencie. Každoročne kurz 1. stupňa Bodybuilding a Fitness Inštruktor absolvujú desiatky fanúšikov bodybuildingu a fitness, ktorí vďaka skupine osvedčených lektorov získavajú v Bratislave a Košiciach informácie, reálne využiteľné v trénerskej praxi. A kurz, ktorý sa uskutočnil v júli 2020 doslova lámal rekordy - zúčastnilo sa ho 45 fanúšikov bodybuildingu a fitness zo Slovenska a Čiech!

"Zatiaľ sme organizovali iba kurzy 1. tzn. základného stupňa, ktoré boli vstupnou bránu do sveta bodybuildingu a fitness. Samozrejme, absolventi na konci každého kurzu sa pýtali, kedy pre nich zorganizujeme aj stupne nadstavbové. Pravdou ale je, že každá dobrá myšlienka sa dá zrealizovať iba so skupinou lektorov, ktorí majú nielen znalosti, ale aj určité pedagogické schopnosti - tie musia využiť vhodným spôsobom tak, aby znalosti/skúsenosti boli schopní odovzdávať ďalej. Tých už máme v teame!"
"Náplň kurzu 2. stupňa máme v základných bodoch spracovanú už od októbra. Aktuálne sa finalizujú prednášky/prezentácie, čo je proces mimoriadne náročný. Napriek tomu, v novembri 2020 na tradičnom mieste, v Mekke Bodybuildingu/Fitness na Slovensku tzn. v Činkárni Čambal Petržalka pripravujeme pre našich absolventov kurz 2. stupňa, ktorý bude obsahovo určený pre pokročilejších priaznivcov bodybuildingu/fitness."

Kurz Bodybuildingu a Fitness Inštruktor - 2. stupeň

cena: 189€
termín konania: 20. - 22. november 2020
miesto konania: Činkáreň Čambal - Petržalka, Bratislava

Discussion at the article:

AMIX diskusia
Školenia trénerov
author: Oplan | date: 04.04.2019 18:12:30
Viac ako žiadaná aktivita, kedže SAFKST robila tieto školenia naposledy v roku 2017. Ďakujeme že vypĺňate dieru na trhu.