Džupka vs Grznár - videolog z víťazstva mladíka z východu Slovenska

Džupka vs Grznár - videolog z víťazstva mladíka z východu Slovenska

Marán DŽUPKA patrí na Slovensku k mladej generácii boxerov, ktorá je mimoriadne ambiciózna. A ani Marián sa netají, že pre dosiahnutie vytýčeného cieľa, ktorý je zatiaľ iba rovine snov, urobí maximum. Posledný jeho zápas bol z tých, ktoré boli pre neho reklamnou príležitosťou. A skončil tak, ako sa predpokladalo.

Na východe Slovenska, kde Džupka žije v mestečku Stropkov (tzn. tam, odkiaľ je aj historicky najlepší slovenský men´s physique súťažiaci Dominik ANTOŠ - ten po absolvovaní 10. súťaží počas súťažnej sezóny 2018, zisku Elite PRO karty a 5. miesta v IFBB World Rankingu aktuálne pôsobí v Kanade), nikto nepochyboval o výsledku Džupka vs Grznár. Zápas bol "Blitzkrieg" s jasným koncom - o čom vás presvedčí aj nasledujúci videolog, autorom ktorého je Dominik RAGANČÍK. Čo k nemu povedal sám Marián?

"Pred mojim prvým promom má oslovil vtedy neznámi chlapík z okolia Vranova, či niečo nenatočíme. Nejaké video z tréningov. Samozrejme ma to zaujalo a povedal som si prečo nedať priestor chlapcovi, nech ukáže, ako mu jeho profesia ide. Po videu, ktoré mi natočil a zostrihal som pochopil, že ho to vážne baví a robí to fakt profesionálne. Dominik RAGANČÍK mi navrhol, či by sme nenatočili aj cely zápas okolo Filipa Grznára. Všetky tie emócie, ako to prebieha. Po zhliadnutí nasledujúceho videa musím potvrdiť, že ho určite čaká sľubná budúcnosť. Ak sa tomuto bude venovať naplno. Sledujte "Powerpunch média", poprosím vás o odber na jeho YouTube kanál a zároveň sa ti Domino chcem poďakovať za spoluprácu."

Džupka vs Grznár - videolog z víťazstva mladíka z východu Slovenska



Discussion at the article:

AMIX diskusia
áno áno - súhlasím
author: admin | date: 12.04.2019 10:40:54
každý robí čo môže - aby sa uchytil
Filip Grznár
author: Oplan | date: 12.04.2019 10:36:17
Filip má Filipa. Ako športovec má tento polovičný Slovák slabšie výsledky, avšak živelne a úspešne propaguje viaceré športy. Dáva možnosť zviditeľniť sa neznámym športovcom. Na tomto celom si samozrejme založil slušné živobytie a slávu. Palec hore.