VIDEOKLIP - Dávid HMELÁR na 2018 EBFF/IFBB Európskom šampionáte

VIDEOKLIP - Dávid HMELÁR na 2018 EBFF/IFBB Európskom šampionáte

HardBODY Nutrition

Jasne najväčšou súťažou jarnej sezóny pre členské krajiny federácie IFBB sú IFBB/EBFF Majstrovstvá Európy, ktoré sa už tradične konajú v Španielsku, v letovisku Santa Susanna. Tie, ktoré sa uskutočnili uplynulý weekend, boli v poradí druhými, ktoré absolvoval team koncom roka 2016 zvoleného prezidenta Mlsnu. Rovnako ako pred rokom, aj tentokrát bol mimoriadne početný, no objektívne treba povedať, že rok 2018 (v porovnaní s rokom 2017) dopadol pre Mlsnu a spol. výrazne lepšie.

"Mnohí so mnou budú súhlasiť, že výsledky asociácie z 2018 IFBB/EBFF Majstrovstiev Európy prevýšili pôvodné očakávania", povedal pre náš portál bývalý prezident asociácie Čížek, aktuálne pôsobiaci ako jedna z hlavných postáv združenia Elite PRO Slovakia, ktorý sa angažuje aj ako hlavný lektor trénerských kurzov zastrešovaných spoločnosťou FitnessŠkola s.r.o. "V porovnaní s predchádzajúcim rokom sa opäť chytili bikinifitnessky - k čomu prispelo v prvom rade odstránenie z pozície štátneho trénera kontroverzného Pavla Korpáša. Ako lektor projektov FitnessŠkola s.r.o som rád, že absolventky projektu Saskie CAKOCI BikinifitnessCamp Radka SZOMBATHOVÁ (pozn. tá na posledných dvoch turnusoch pôsobila aj ako lektorka) a Anita KUCZMAN patrili k najlepším.
Vysoko pozitívne hodnotím vystúpenie Olívie ČAMBALOVEJ, ktorá po niekoľkých neúspešných rokoch trafila optimálne vyladenie formy. Z kulturistov si absolutórium zaslúžia Miroslav ŠKADRA za precízne načasovanie formy, Július Gyulai GAAL a René BERO, ktorí sú vývojaschopní juniori. Pochvalou určite netreba šetriť aj na adresu mladých fitnessiek, bikinifitnessiek, prekvapili bodyfitnessky."
David Hmelar
"Po minuloročnom úspechu na IFBB Svetovom šampionáte juniorov, kde Hmelár získal bronz (v konkurencii 13 súťažiacich), myslím že vysoké ambície na 2018 Európskom šampionáte sa spájali aj s týmto men´s fyzikom", doplnil Čížeka Igor KOPČEK. "Postup na 2018 EBFF/IFBB Európsky šampionát v nominácii men´s physique juniorov si Hmelár vybojoval zlatom z 2018 IFBB Slovenského šampionátu, ktorý sa konal v Hnúšti pod taktovkou Dušana ĎUBEKA. V Santa Susanna sa na súťažné pódium kategórie men´s physique juniorov napokon nastúpilo 9 súťažiacich, Dávid bol porovnávaný v poslednom porovnávaní a obsadil 7. priečku."
Dávid Hmelár
VIDEOKLIP - Dávid HMELÁR na 2018 EBFF/IFBB Európskom šampionáte




Videoklipy reprezentantov Slovenska z 2018 Európskeho šampionátu:

Radka SZOMBATHOVÁ ... absolútna Majsterka Európy, masters bikinifitness
Anička HEPNEROVÁ ... absolútna Masjterka Európy, fitness junioriek
Olívia ČAMBALOVÁ ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, bikinifitness
Miroslav ŠKADRA ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, klasická kulturistika
Peter TATARKA ... 6. miesto z Majstrovstiev Európy, kulturistika
Michaela KANUŠČÁKOVÁ vs Lucia KODADOVÁ ... 3. a 5. miesto z Majstrovstiev Európy, bikinifitness
Július Gyulai GAAL ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, kulturistika juniorov
René BERO ... 2. miesto z Majstrovstiev Európy, klasická kulturistika juniorov
Jakub VILÍMEK ... 13. miesto z Majstrovstiev Európy, kulturistika
Matej NOCIAR ... 3. miesto z Majstrovstiev Európy, klasická kulturistika
Trajteľová, Szabadová, Fidlerová ... 3., 8. a 14. miesto z Majstrovstiev Európy, bikinifitess junioriek

Discussion at the article:

AMIX diskusia