Oliver KUREK - 2. miesto na 2023 Arnold Šport Festival South America

Oliver KUREK - 2. miesto na 2023 Arnold Šport Festival South America

Kulturistika a fitness na Slovensku kráča samostatnou cestou od roku 1993, ale Slovensko malo aj do roku 1993 hviezdy kulturistiky, ktoré si zaslúžia úctu a rešpekt nasledovníkov. Myšlienku "Slovenskej siene slávy kulturistiky/fitness" (Hall of Fame) môžeme zrealizovať vďaka podpore
od spoločnosti AMIX a ďalších našich partnerov - ďakujeme.
Hall of Fame priebežne bude dopĺňaná o mená tých, ktorí prispeli k rozvoju kulturistiky/fitness na Slovensku - ako súťažiaci, organizátori, funkcionári, aj novinári venujúci pozornosť našim športom.

Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

V brazílskom Sao Paulu sa v dňoch 14. až 16. apríla 2023 konal ďalší ročník prestížneho Arnold Sporst Festival South America, kde príležitosť na súťaženie využil aj mas wrestling reprezentant Slovenska, Oliver KUREK.
Oliver Kurek
Oliver KUREK: "Tento krát veľmi stručne. Táto súťaž pre mňa nedopadla najlepšie. Skončil som na druhom mieste v kategórii do 90kg. Chcel som súťažiť v 80-tke, ale nakoniec som sa rozhodol pre 90-ku. Z Brazílie si beriem ponaučenie do budúcna. Stalo sa, môžem si za to sám, nebudem sa vyhovárať na nič. Nasleduje týždeň odpočinku a potom príprava na Majstrovstvá Európy a Majstrovstvá sveta. Aj napriek pár organizačným nedostatkom, ktoré boli, som veľmi rád, že som sa mohol znova stretnúť s ľuďmi okolo Mas-Wrestlingu. Spoznať veľa nových ľudí a zlepšiť priateľstvá. Veď o tom to všetko je. Chcel by som hlavne poďakovať každému jednému, čo mi pomohol s cestou do Brazílie. Celej mojej rodine za neustálu podporu. Chcem poďakovať aj @ride_sk za finančnú pomoc. Ďakujem chalanom z @maswrestlingbb za tréningy! Viem, nepodarilo sa vyhrať, som sklamaný, ale aspoň viem, čo sa mi nemôže stať na hlavných súťažiach v tomto roku. Ešte raz, ďakujem."

Discussion at the article:

AMIX diskusia