ZLATÁ KORČUĽA – kto sa stane najužitočnejším hráčom playoff Tipsport ligy?

ZLATÁ KORČUĽA – kto sa stane najužitočnejším hráčom playoff Tipsport ligy?

Playoff Tipsport ligy je v plnom prúde. Fanúšikovia môžu na www.funradio.sk/zlatakorcula/ opäť rozhodnúť o najužitočnejšom hráčovi vyraďovacích bojov, ktorý získa trofej Zlatá korčuľa a nahradí tak na tróne minuloročnú oporu majstrovskej Nitry (nielen) v playoff, Kanaďana Davida Lalibertého.

V hlasovaní si fanúšikovia môžu vybrať zo štvorice nominovaných (ktorá sa bude pravidelne meniť podľa vývoja), ale tiež dopísať meno svojho favorita. V prvej štvorici nominovaných figuruje Marek Bartánus z HC Košice, ktorý mal raketový štart do playoff, keď v úvodných dvoch domácich dueloch proti Martinu sa trafil až štyrikrát.
Baranov z Banskej Bystrice reprezentuje ich kapitán Tomáš Surový. Ten sa nemalou mierou postaral o suverénny vstup favorita do vyraďovacích bojov proti Novým Zámkom.
V úvodných dvoch domácich dueloch zatiahol roletu ďalší nominant – americký brankár Nitry, Eric Hartzell, ktorý sa pokúsi nadviazať na minuloročný úspech svojho zámorského kolegu D. Lalibertého.
Lídra žilinských vlkov a najproduktívnejšieho hráča základnej časti, Mareka Hovorku, síce na popredných priečkach v bodovaní playoff ešte nenájdete, o to viac je ho cítiť na ľade, a preto je posledným nominovaným do kvarteta.

Hlasovanie prebieha až do štvrtého finálového duelu na www.funradio.sk/zlatakorcula. Fanúšikovia môžu vyhrať zaujímavé ceny od www.tipsport.sk a víťazný hokejista získa trofej - Zlatú korčuľu, od sochárky Miry Podmanickej.

Doterajší laureáti Zlatej korčule playoff Tipsport ligy

  • 2014 JozefStümpel (HK Nitra)
  • 2015 Gabriel Spilar (HC Košice)
  • 2016 David Laliberté (HK Nitra)

Discussion at the article:

AMIX diskusia