Aký bol kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor v Činkárni Čambal?

Aký bol kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor v Činkárni Čambal?

Kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor, kde ako hlavný lektor pôsobí Milan ČÍŽEK, je od jari 2017 vyhľadávanou príležitosťou na získanie znalostí a praktických zručností priamo využiteľných v praxi trénera/inštruktora, alebo v príprave na niektorú z bodybuilding/fitness nominácií. Kurzu 1. stupňa, ktorý sa uskutočnil tento weekend v Mekke bodybuilidngu a fitness na Slovensku, v Činkárni Čambal Petržalka sa zúčastnilo 45 priaznivcov bodybuildingu a fitness zo Slovenska, ale aj z Čiech.
"45 účastníkov je naozaj veľa", povedal pre náš portál hlavný lektor kurzu Milan ČÍŽEK. "Pôvodne sa kurz mal uskutočniť v marci, ale pre koronakrízu sme museli čakať na vhodnú príležitosť, aj na opätovný rozbeh aktuálnej Mekky bodybuildingu a fitness na Slovensku, ktoru Činkáreň Čambal Petržalka bepochýb je. Som rád, že aj teraz sa nám podarilo ponúknuť účastníkom tých najlepších lektorov. Praktickú časť výuky na kurze viedla trojica:
  • jeden z najlepších kondičných/rehabilitačných trénerov na Slovensku Marian Prezbruchý
  • IFBB Majster Európy aj Sveta a profesionálny bodybuilder Marian Čambal
  • IFBB Majster Európy aj Sveta a profesionálny bodybuilder Rasťo Solár
Už tento týždeň, po dohode s lektormi, zverejníme ďalší termíny konania kurzu. Okrem 1. stupňa to bude po prvýkrát aj kurz 2. stupňa.", uzavrel Milan ČÍŽEK.
Teoretickú časť kurzu zrelizoval v nedeľu excelentný výživový fitness konzultant Martin Minárech, piatkovú časť výuky si zobral na starosť hlavný lektor, Milan ČÍŽEK. Účastníci kurzu mali možnosť sa stretnúť aj s legendárnym Štefanom OROSZOM, ktorý mal v Činkárni Čambal seminár.

Aký bol kurz Bodybuilding a Fitness Inštruktor v Činkárni Čambal?

Discussion at the article:

AMIX diskusia