Fight of Gladiators v Nitre privíta Terminátora Vémolu

Fight of Gladiators v Nitre privíta Terminátora Vémolu

Karlos Vemola
Nitra sa opäť stane hlavným mestom bojových športov. 21. apríla sa tu bude konať už tradičný galavečer Fight of Gladiators. Sľubuje nadupanú akciu plnú kvalitných výkonov a drsných súbojov skvelých zápasníkov MMA na čele s neporaziteľným Vémolom. Akcia Fight of Gladiators, usporiadaná Martinom Minářom po prvý krát už v roku 2012, sa tento rok spojila s najväčšou českou organizáciou XFN. Veľká hviezda MMA Karlos Terminátor Vémola sa tak pod jej hlavičkou postaví do klietky na Slovenskom vôbec po prvýkrát. Jeho súper je zatiaľ tajný, ale už teraz je jasné, že súboj to bude legendárny - nielen kvôli túžbe Vémolu vrátiť sa do najprestížnejšej súťaže UFC.

Martin Minář, organizátor akcie, považuje spojenie s organizáciou XFN za unikátnu príležitosť ponúknuť divákom nezabudnuteľný zážitok:
"Každý rok sa snažíme priniesť niečo nové, aby to nebola len taká povinná jazda. Jeden rok je to laserová show, inokedy kvalitný hudobný interpret, alebo veľká LED obrazovka. Tento rok sa po vyjednávaniach naskytla šanca priviesť do Nitry zápasníka s veľkým menom. A Karlos Vémola takým zápasníkom je! Neváhali sme ani sekundu."

Okrem Vémolu sa do klietky postaví samozrejme aj sám Martin Minář, alebo ďalšia ikona bojových športov Michal Lednický. Pre Martina Minářa to bude premiéra v umení MMA, doposiaľ sa výhradne venoval brazílskemu Jiu Jitsu. Hlavné hviezdy doplnia aj miestni borci - Vojto Barborík a Martin Buday.

Vedľa amatérskych trojminútových Fight sa fanúšikovia bojových športov môžu tešiť aj na profesionálnej trojkolové súboje po piatich minútach. Diváci si iste prídu na svoje a na siedmy ročník Fight of Gladiators konaný 21. apríla 2018 v Mestskej hale v Nitre budú ešte dlho spomínať.

Discussion at the article:

AMIX diskusia