Jana VAŠKOVÁ - 2. miesto na 2023 Arnold Šport Festival South America

Jana VAŠKOVÁ - 2. miesto na 2023 Arnold Šport Festival South America

Kulturistika a fitness na Slovensku kráča samostatnou cestou od roku 1993, ale Slovensko malo aj do roku 1993 hviezdy kulturistiky, ktoré si zaslúžia úctu a rešpekt nasledovníkov. Myšlienku "Slovenskej siene slávy kulturistiky/fitness" (Hall of Fame) môžeme zrealizovať vďaka podpore
od spoločnosti AMIX a ďalších našich partnerov - ďakujeme.
Hall of Fame priebežne bude dopĺňaná o mená tých, ktorí prispeli k rozvoju kulturistiky/fitness na Slovensku - ako súťažiaci, organizátori, funkcionári, aj novinári venujúci pozornosť našim športom.

Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

V brazílskom Sao Paulu sa v dňoch 14. až 16. apríla 2023 konal ďalší ročník prestížneho Arnold Sporst Festival South America, kde príležitosť na súťaženie využila aj aktuálne najsilnejšia mas wrestling žena Slovenska, Jana VAŠKOVÁ.
Jana VAŠKOVÁ
Jana VAŠKOVÁ: "Dobojované, tento krát sa mi podarilo vybojovať striebro. Tri zápasy som vyhrala 2;0, až posledný finálový mi nevyšiel a prehrala som 0:2. Beriem si z toho veľké ponaučenie, musím doliečiť zranenie, ktoré sa ozvalo aj na súťaží a makať ešte viac na technike. Súťažiť v tejto absolútnej kategórii bez rozdielu hmotnosti je pre mňa vždy veľká výzva a zážitok, keďže sa tam stretnú najsilnejšie ženy sveta. Týmto sa chcem veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí ma na mojej ceste podporujú, bez vás by som to nezvládla. Veľká vďaka patrí môjmu generálnemu sponzorovi @ascensio_holding. V neposlednom rade ďakujem Dokner Agency a pánovi Jánovi Cimbaľakovi. A tiež vám všetkým, ktorí ste mi držali palce podporovali ma, veľmi si to vážim."

Discussion at the article:

AMIX diskusia