EastLabs.SK a Bikinifitness.SK budú oceňovať športovcov

EastLabs.SK a Bikinifitness.SK budú oceňovať športovcov

12. pokračovanie projektu BikiniFitness Camp sa uskutoční od 6. do 8. marca 2020, vo Vranove nad Topľou, v priestoroch Hotela Patriot. Informácie o tomto projekte získate priamo od organizátorky projektu, ktorou je IFBB Majsterka Európy a IFBB Majsterka sveta,
profesionálna bikinifitnesska Saskia CAKOCI.

Píšte na: saskia.cakoci@gmail.com

DG Nutrition BikiniFitness Camp

Január a február sú mesiace, kedy v EastLabs Teama bilancujeme a zároveň sa pripravujeme na novú súťažnú sezónu. Aktuálne náš team finalizuje výsledky bodovacej súťaže 2019 AMIX EastLabs Best v jednotlivých nomináciách, výsledky hlasovania zorganizovaného šéfredaktorkou partnerského projektu BikiniFitness.SK Soňou KOLCUNOVOU sú už známe niekoľko týždňov.

Kolcunova

"Projekt BikiniFitness.SK v roku 2019 sa opäť posunul o level vyššie. Aj vďaka teamu autoriek, do ktorého patrí dvojica s reálnou skúsenosťou zo súťaženie v bikinifitness nomináciách - Barbora LABUDOVÁ a Andrea FEDOROVÁ", povedala pre náš portál Soňa KOLCUNOVÁ, ktorá v priebehu roka nastúpila na post šéfredaktorky stránky BikiniFitness.SK po skúsenej Saskii CAKOCI - tá sa venuje primárne práci v prospech spoločnosti BiotechUSA, ďalej však spolupracuje so všetkými našimi projektami. "Priaznivcom ženských bodybuilding nominácií (tzn. bikinifitness, wellnessfitness, bodyfitness atď). prinášame informácie zo súťaží, rozhovory s úspešnými športovkyňami slovenskej, aj medzinárodnej scény, odborné články. Podieľame sa aj na organizovaní projektu BikiniFitness Camp, edukačných akciách občianskeho združenia Fitness Akadémia Vranov, spoločnosti Fitness Škola, aj súťaží AMIX Patriot Cup vo Vranove nad Topľou. V závere roku 2019 sme po prvýkrát zorganizovali aj hlasovanie fanúšikov, cieľom ktorého bolo nájsť ichTOP bikinifitnessky slovenskej scény a som rada, že s EastLabs Team podporil náš nápad."

EastLabs Best Antoš

"Dievčatá sa snažia, prichádzajú s novými myšlienkami a mojou úlohou je hľadať financie k tomu, aby mohli tieto myšlienky/nápady aj zrealizovať", doplnil Kolcunovú Igor KOPČEK. "V rámci portálu EastLabs.SK od roku 2014 zostavujeme rebríček TOP súťažiacich Slovenska z našich športov, ktorý je vypracovaný na základe bodov, získavaných na domácej, v prípade juniorov/seniorov aj medzinárodnej scéne. Absolútny víťaz od roku 2017 získava od nás unikátnu trofej, ktorej "klon" sme prepožičali v minulom roku aj súťažiacim z Asociácie Elite PRO. V tomto roku prišli dievčatá z BikiniFitness.SK s nápadom, aby sme na tradičnom novoročnom stretnutí nášho teamu (hlavným cieľom ktorého bolo spočiatku iba jesť a jesť a jesť ...) ocenili viaceré športovkyne a športovcov. Samozrejme, v tradičnom prostredí, ktorým sú pre nás unikátne priestory Reštaurácie u Hricka s vyhľadávanou Stodolienkou v Hanušovciach nad Topľou."

"7. februára 2020 práve v Reštaurácii u Hricka oceníme TOP dievčatá - bikinifitnessky, ktorých výkony fanúšikovia vyzdvihli v hlasovaní zorganizovanom stránkou BikiniFitness.SK", pokračovala Soňa KOLCUNOVÁ. "Bikinifitnessky z jednotlivých kategórií sme kontaktovali, väčšina nám prisľúbila svoju účasť a Igor už trofeje dal vyrobiť. Kto a v akej kategórii získal prvenstvo a bude ocenený?

  • BikiniFitness.SK - 2019 TOP Senior Bikinifitness ... Katarína KLIMASOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 Objav roka ... Katarína KLIMASOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 TOP PRO Bikinifitness ... Radka SZOMBATHOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 TOP Junior Bikinifitness ... Zuzana KARDOŠOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 Cena redakcie ... Jana STACHOVÁ

"Unikátnu trofej získa aj absolútny víťaz bodavacej súťaže 2019 AMIX EastLabs Best, ktorým sa vďaka účasti na takmer 20. súťažiach v súťažnej sezóne 2019 stal s výrazným náskokom Boris PALOVIČ. Pravdou ale je, že športovci z našich športov dosiahli v tejto sezóne viacero pozoruhodných, výnimočných výsledkov. Pozornosť (moju) pútali predovšetkým výsledky kulturistov. Takže trofeje EastLabs Team nechal vyrobiť aj pre nich", povedal Igor KOPČEK. "Je to určitá forma poďakovania z našej strany za ich úsilie - ak by sme nemali týchto športovcov, nebolo by koho sledovať. Koho mám na mysli?

  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Michaela PAVLEOVÁ (absolútna IFBB Majsterka sveta, Európy, súťaže Arnold Classic Europe)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Adela ONDREJOVIČOVÁ (TOP Elite PRO Bodyfitnesska)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Július GAÁL (absolútny IFBB Majster sveta v kulturistike juniorov)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Vladimír HOLOTA (IFBB Majster sveta v kulturistike)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Tomáš SMREK (IFBB Majster sveta v games classic kulturistike)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Peter TATARKA (IFBB Majster sveta v masters classic physique)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Michal KRIŽÁNEK (TOP Elite PRO Bodybuilder)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Tomáš TABAČIAR (TOP PRO Bodybuilder)

Discussion at the article:

AMIX diskusia