VIDEOKLIP - Simona BABICOVÁ na 2019 IFBB Diamond Cup Budapešť

VIDEOKLIP - Simona BABICOVÁ na 2019 IFBB Diamond Cup Budapešť

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Nominácia bikinifitness v tomto roku (obrazne povedané) ťahá za kratší koniec. Potvrdili to aj 2019 IFBB Majstrovstvá Európy v kulturistike a fitness, kde bikinifitness pre Slovensko po prvýkrát neprinieslo ani jeden cenný kov. Ukazuje sa, že na rozdiel od Ruska, Ukrajiny, severských a pobaltských štátov Slovensko potrebuje nejaký čas k tomu, aby "vychovalo" novú generáciu bikinifitnessiek, ktoré budú môcť týmto veľmociam konkurovať aj na medzinárodnej scéne.
Alebo ... na súťažiach Diamond Cup prípadne Arnold Classic a IFBB Svetovom pohári dať príležitosť tým, ktoré sa v prvom kole neprebojovali do reprezentačných výberov. Dôvod je jasný - dievčatá získajú skúsenosti, ktoré budú môcť (neskôr) uplatniť aj na TOP súťažiach, akými nesporne je už spomínaný IFBB Európsky šampionát, alebo IFBB Majstrovstvá sveta.

Vďaka Simone BABICOVEJ (mimochodom, aj ona patrí do skupiny dievčat, ktoré sú Simona BABICOVApravidlenými účastníčkami projektov organizovaných spoločnosťou FitnessŠkola - pripomeniem, že aktuálne finalizujeme nový obsahový program Bikinifitness Campu, ktorý sa uskutoční v Činkárni Čambal na prelome augusta/septembra 2019) Slovensko má aj v jarnej súťažnej sezóne z nominácie bikinifitness cenný kov - získala striebro na 2019 IFBB Diamond Cup v Budapešti.

Spomínam si, ako sme rozoberali jej výsledky z jarnej súťažnej sezóny 2019, kde jej súťažné ambície zhatil výsledok, ktorý dosiahla na SAFKST Slovenskom šampionáte. 5. miesto po víťazstve na 2019 Veľkej cene Levoče (kde za sebou nechala viaceré reprezentantky) bolo pre ňu veľkým sklamaním, ale rozhodla sa - skúsim súťaženie na medzinárodnej scéne, nastúpim na súťažné pódium niektorej zo súťaží série Diamond Cup. Striebro z Budapešti je dôkazom, že jej rozhodnutie bolo viac ako správne. Či bude súťažiť aj v Ostrave na ďalšom Diamond Cup-e?

Aktuálne neviem (predbežné štartové listiny budem mať v rukách až v pondelok), ale ak áno, držím jej palce. Každé finálové miesto bude pre ňu veľkým povzbudením, aj keď jej telesná stavba umožňuje úspešné súťaženie (v prípade korekcií v tréningu a strave) úspešné súťaženie aj v nominácii bodyfitness.

Bez ohľadu na môj názor verím, že Babicová sa rozhodne správen. Držím pal ce, nech sa darí - a je mi jedno, či to bude bikinifitness, alebo bodyfitness. Podstatné je, aby vytrvala vo svojom tréningovom úsilí, kde jej oporou je (ak si správne pamätám) už nejaký čas tréner Peter BELLA. 

Simona BABICOVÁ - 2019 IFBB Diamond Cup Budapešť, bikinifitness do 169cm




Discussion at the article:

AMIX diskusia