Talentovaný Jakub Šubrt členom elitného EXTRIFIT Teamu

Talentovaný Jakub Šubrt členom elitného EXTRIFIT Teamu

26 ročný Jakub Šubrt sa po rokoch vlani objavil aj na súťažiach federácie IFBB, kde by chcel nadviazať na úspechy, ktoré dosahoval vo federáciách NABBA a WFF.  Jakub SubrtMedzi jeho najvýznamnejšie úspechy patrí víťazstvo na NABBA Mr Universe v juniorskej kategórii,
1. miesto na NABB Majstrovstvách sveta taktiež v juniorke  a absolútne prvenstvo na WFF Mr Universe. Aktuálna informácia hovorí, že talentovaného Jakuba si všimla spoločnosť EXTRIFIT, ktorá mu ponúkla podporu a členstvo v EXTRFIT Teame - zástupcovia spoločnosti EXTRIFIT na adresu Šubrta prehlásili:

"Jakub pre nás predstavuje obrovský talent , ktorý spoločne s firmou EXTRIFIT dokáže pretaviť do vynikajúcej výkonnosti a následných športových výsledkov. Značka EXTRIFIT podporí Jakuba Šubrta v jeho športovej kariére svojimi produktami vysokej kvality, ktoré mu iste pomôžu k prieniku do svetovej amatérskej špičky. Veríme, že vzájomná spolupráca bude prínosná nielen pre Jakuba a značku EXTRIFIT, ale aj pre našich zákazníkov a fanúšikov českej kulturistiky."

Discussion at the article:

AMIX diskusia