Nicol Wilkins - fotografovanie pre časopis BODY Magazine

Nicol Wilkins - fotografovanie pre časopis BODY Magazine

S redaktormi časopisu BODY Magazine (píše predovšetkým o bodybuilding a fitness scéne severoeurópskych krajín) sa pravidelne stretávame na medzinárodných súťažiach organizovaných pod hlavičkou IFBB a IFBB Pro. S majiteľom a šéfredaktorom švédskeho vydania BODY Magazine Alexom Danielsonom máme nadštandardné vzťahy, EastLabsTeam aj jemu dodáva fotografie a stretneme sa s ním aj na bodybuilding a fitness show Nordic Pro 2013 vo Fínskom Lahti (účasť na súťaži potvrdila aj Natália Révajová, promotér súťaže K.P. Ourama nás informoval, že ponuku súťažiť poslal aj jedinej profesionálnej bikini fitnesske na Slovensku Nikole Weierovej).
K.P. Ourama nám aktuálne oznámili, že pre fínsku jazykovú mutáciu mesačníka (BODY Magazine má aj fínsku jazykovú mutáciu) nafotografovali bodyfitness hviezdu z USA Nicol Wilkins - ako fotografovanie prebiehalo vám ukáže nasledujúci videoklip aj niekoľko fotografií.

Ja iba doplním, že majiteľom posiňovne v Lahti (rovnako ako časopisu BODY Magazine vo Fínsku) je už spomínaný K.P. Ourama, autorom videoklipu je Tomi Rehell a Nicol fotografoval Tapani Moisala.

 

Nicol Wilkins - fotografovanie pre časopis BODY Magazine



 
Nicol Wilkins Body Magazin







Discussion at the article:

AMIX diskusia