2013 Grand Prix Ťumenskej oblasti - úspešná Ondrejovičová

2013 Grand Prix Ťumenskej oblasti - úspešná Ondrejovičová

Dnes, od skorého rána, sa v ďalekom Ťumeni koná tradičná Grand Prix Ťumenskej oblasti, na ktorú spravidla získavajú pozvanie najlepší kulturisti, bodyfitnessky a premiérovo aj bikini fitnessky Ruska a aj Európy. Súťaž, ktorá má pevné miesto v kalendári Ruských súťaží, svoju históriu píše od roku 1989 a v nepravidelných intervaloch sa koná až po súčasnosť.
Dušou súťaže je známa postava Ruského bodyfitness, tréner šampiónov Evgenij Koltun, ktorému sa vždy podarí zabezpečiť (s podporou regionálnej vlády) dostatok finančných prostriedkov – tie umožňujú rozdeliť medzi súťažiacich mimoriadne lukratívne finančné odmeny. V tomto roku pozvanie od organizátorov smerovalo aj na Slovensko, presnejšie k Adéle Ondrejovičovej, ktorá neváhala a pozvanie prijala.

V kategórii kulturistika mužov sa divákom predstavilo 13 súťažiacich (na súpiske som našiel aj mená Čechov Koritenského, Kašpara a Paseku), v bikini fitness bolo 16 súťažiacich a v open kategórii bodyfitness som napočítal 12 mien – okrem už spomínanej Adely na pódiu nechýbala aj najväčšia hviezda Ruskej bodyfitness školy Julia Ushakova.

Podľa aktuálnej informácie, Adéla skončila na 2. mieste, prvenstvo v tejto kategórii získala práve Ushakova.

Discussion at the article:

AMIX diskusia